Jag blir varm i kroppen av att se deras kärlek!

Haft en ledig dag från sjukhuset, men jobbat med annat. Svarat på mail, förberett bilder ( Ni ska snart få se hela förvandlingen av garderoben) Det är verkligen SÅ fint, och jag blir fortfarande förvånad hur snyggt det är varje gång jag går in i sovrummet.
Sen har jag även packat ordrar och fixat lite annat smått och gott. Ni med egna företag vet ju att man alltid har saker att göra. Dag som kväll.
Men just nu har vi lite kaos. Leona håller på att få fler tänder samtidigt och för första gången sen hon kom har hon varit helt hysterisk. Jag visste faktiskt inte vad vi skulle göra riktigt, men tillslut somnade hon lilla skatten, hoppas hon får sova gott nu ♥ Hon har dessutom åkt på förkylning igen och är hostig. Så jag kanske trots allt ska ställa in mig på lite sömn inatt.

Trots sjukdomar så njöt vi för fullt av solen på baksidan. Nu ska vi snart börja fundera på planer på baksidan. Om allt går enligt mina planer så kommer inte huset vara gult speciellt länge till. Men en sak i taget=) Nu måste jag leta fram lite sommarkläder, undra om jag har några som passar? Förra året hade ju Leona nästan kommit och då bar jag några extra kilon. Men jag ska ut i garaget och leta.  Fortfarande står nästan alla flyttkartonger kvar där ute, brukar titta på dom ibland, men får ingen ork eller motivation. Har inte använt dom på snart ett år, undra vad det kan finnas där i som jag skulle sakna om vi bara åkte och slängde allt?


Idag var storasyster favoriten, jag blir så varm i kroppen när jag sitter och tittar på barnen och ser hur mycket de faktiskt älskar varandra ( mellan varven). Det är i sånna stunder man vill stoppa tiden och bara va. Ska lova mig själv att bli bättre på det! ♥

Leia satt och sjöng ” i ett hus ” Leona älskar den och räcker så gärna över sin hand i slutet.
Nu håller jag tummarna för att hon kurerar sig fort.
Imorgon ska jag införskaffa mig en salva till hennes mun som kan lindra lite, Madde hade kvar hemma så ska kika förbi hemma hos henne och låna lite tror jag♥ Det är fasen grymt att ha en vän med många barn, man kan alltid slå en pling till henne om bolla lite tankar, kan ni förstå att hon roddar 10(!), barn. Har hon fler timmar på dygnet än mig undrar jag? ♥

Tittar in imorgon igen. Nu ska vi på ordning på detta och blogga lite oftare, jag ska tänka om, försöka bli lite mer positiv, även om det är svårt ibland. Jag tror på att jag måste försöka reda ut all oreda i huvudet, som kan skapa lite lätt kaos. Sen hoppas jag på att Rickard är lite sugen på att bygga om bloggen lite. Jag ska inte flytta den någonstans, utan det ska bara byta utseende lite, till det bättre förstås. Han måste bara få tummen ur, Känner jag honom rätt så kommer jag få vänta ett litet tag till ;P

Sov gott! Puss/ Angelica

2 reaktioner till “Jag blir varm i kroppen av att se deras kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg