Av en ren slump och tillbakablick!

  God morgon världen!
Ännu en tillbakablick tagen från Facebook! Lilla Lowa, känns som igår hon var såhär liten.. Tiden går ju fort! Och jag blir så sugen på en liten till… Någongång i framtiden kanske.. Av en ren slump hittade jag ett namn på L jag skulle kunna tänka mig för kommande barn 😉 om det nu ens blir något mer.. :p

Eftersom Båda barnen börjar på L så skulle jag nog nördigt nog vilja döpa alla mina barn på L 😉 Hur har ni tänkt när ni döpt era barn? Berätta gärna 🙂

Nu ska jag stressa vidare! 

Senare åtkommer jag med inlägget jag ej hann göra igår, jag råkade somnade tidigt! 🙂

Kramar / A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer