Jag behöver en rejäl spark i baken!

La mig precis i ett snabbt bad… Mina skuldra värker som fan rent ut sagt , idag… Ena dagen är värre än den andra, och jag ska nog beställa tid hos min kiropraktor! Haft en härlig dag på jobbet, jobbat mycket administrativt och planerat nya inköp för att sedan packa iväg massor av härliga ordrar till alla våra kunder! Men snart, väldigt snart, ska ni följa med på ännu en spännande resa… Jag hoppas det hela drar igång snart. Berättar för er snart!! Förlåt att jag håller er på halster 😉

  
När kiddsen somnat ska jag på dejt men denna snygging! Eller dejt och dejt, vi ska ge oss ut i spåret! Jag behöver en liten kick i röven och ta mig ut.. Det kommer bli gört efteråt. Tänk att jag tränade 3 gånger i veckan tills veckan innan Leia föddes… Ja det är ju bara 6 år sen snart haha. Men jag tycker om och träna, och min kropp behöver verkligen byggas upp och bli stark. 

Skriver ett litet längre inlägg ikväll när jag kommit hem, om jag överlever passet med PT-Madde 😉 

Kram till er alla <3

En reaktion till “Jag behöver en rejäl spark i baken!

  1. Jag tog en långpromenad med en vän efter jobbet igår
    – idag dök jag direkt ner i soffan när jag kom hem.
    Jobbet kräver all min energi just nu,
    men det blir nog snart bättre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer