Avig Maria, jag älskar dig!

Somnade som en stock igår när jag kom hem.. Med ett leende på läpparna.. Alltså herregud säger jag.. Mia Skäringer! Vilken kvinna. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag… I stortsätt konstant i 2 timmar… 

Vi fick träffa både Jennifer Samuelsson och tabitha.. Men mest av allt Mia, och vad hon delar med sig av ett ärligt sig själv.. O jag kände igen mig i så mycket…

Tex tog hon upp detta med julstressen, alla krav och måsten och alla dåliga samvetes hål man måste fylla upp..  Det är ju verkligen så, man ska träffas hit och dit. Förr om åren har vi åkt runt till flera ställen på självaste julafton, men när vi fick Lowa så sa jag till Rickard att jag åker inte en meter med barnen kring jul.. Man ska tillgodose alla andras behov, men ens egna då? Sedan några år tillbaka har vi samlat ihop all släkt,både från Rickards sida och min. Folk är inte osams och det är  vuxna människor allihop så därför få rfolk helt enkelt komma till oss. Då har vi en härlig julafton med alla nära och sen behöver vi inte känna tvång att åka runt till alla och fira jul om och om igen. Det har funkat bra de senaste åren och vi kör på samma spår igen. Det blir kanon. När julen är firad så har vi en dag hemma, sedan packar vi in oss och åker till Göteborg i två dagar , det ser vi fram emot <3

Känner ni igen er i julstressen? Hur firar ni? Åker ni runt till flera under julafton/helgen? Jag filmade lite från föreställningen igår men lyckades inte få upp någon film nu, men ska försöka få i senare så att ni får se att det är så värt att gå på denna. Jag skulle gärna kunna gå och se den igen och sitta kanske något närmare. 

Med mig hade jag min älskade svärmor   

Tack för en fantastisk kväll. <3 
 

En reaktion till “Avig Maria, jag älskar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg