”Hon ligger på lagerhyllan”

Gos kväll! Ni vet när man blir småbarnsförälder så vaknar man oftast inte där man somnade.. Inte i våran familj iaf, och jag tror andra mammor känner igen sig. Inatt vaknade Leia och ville lägga sig mellan oss, denna gången flyttade Rickard och sov i hennes säng istället.. Senare på natten vaknar Lowa, som promt vill att jag ska ligga bredvid henne , pappa duger minsann inte. Jag kryper ner och somnar om… Leia sover alltså själv i våran säng och när hon vaknar på morgonen så smyger hon i än i sitt rum där vi resten av familjen sover. Jag hör hur hon går fram till Rickard o frågar ”vart är mamma?” Han svarar då lite mummligt, ”kolla på lagerhyllan ” . Leia frågar va? ”Kolla på lagerhyllan ” svarar han igen.. Jag börjar fnissa lite för mig själv och hör hur Leia svarar. Pappa jag fattar inte vad du säger. Hahaha! Så kickade vi igång våran morgon med ett härligt skratt 🙂
Nu ska snart lägga mig och sova och hoppas på några timmars sömn i våran säng. Imorgon ska jag färga håret igen, jag har blivit sugen på att bli grå i tonen liknande denna bild..  

 
Det är inget som kan fixas på en gång, men vi ska försöka göra det så grått vi kan imorgon 🙂 spännande!! 

Kram och godnatt från lagerhyllan <3

En reaktion till “”Hon ligger på lagerhyllan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg