Avslutningsklänningar och tips på perfekta presenter till fröknarna.

-Reklam i samarbete med thefashionroom.se-


Att jag älskar alla newbies kläder har nog ingen gått miste om.. Denna klänning är inget undantag. Visst är den helt underbar? Och Leia älskar verkligen sin. I present på babyshowern fick jag ännu en klänning till bebis från den nya kollektionen, också superfin, undrar om den kanske finns till de stora barnen också. Ska kolla det.

Har kommit på att denna tjej snart slutar förskoleklass, helt galet fort har detta året gått och tänka sig att hon börjar första klass till hösten. Helt galet verkligen. Så jag tänkte jag skulle börja kika efter avslutningsklänning och skor. Och hoppas att jag inte är försent ute 😉 Kanske borde ta en sväng på stan med henne. Alternativt shoppa på nätet, jag gillar ju smidigheten att handla online.
Har ni tips vart jag kan hitta fina avslutningsklänningar?

Tänkte passa på att tipsa er om en jättefin och personlig present som passar perfekt nu i avslutningstider. Förra året när en av favoritfröknarna bytte avdelning på dagis gav vi just denna till henne. Den blev väldigt uppskattad! Det finns i två olika utföranden, en som passar till förskolan och en till fröknarna på skolan. Du kan även lägga till en egen hälsning för att göra den extra personlig. Bra va?! ♥ Ni kommer direkt till postern —> HÄR <—-

Puss och Kram / A

En reaktion till “Avslutningsklänningar och tips på perfekta presenter till fröknarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg