Har bebis kommit än?


Nepp ingen bebis. Och ja, det känns som att jag redan gått över tiden trots att jag inte passerat BF ännu, 2 dagar kvar. Aldrig varit såhär gravid. Det känns konstigt. Jag längtar som en galning. Dessutom känns det som alla andra runt omkring får före, de med bf senare tillomed. Ja jag blir tametusan lite avundsjuk alltså. Jag VET att hon kommer när hon är redo. Men jag kan inte sticka under stolen med att jag tycker detta är jobbigt. Det vore konstigt annars som sagt, när det känns som man gått över tiden. Min ultraljudsbarnmorska Marie har gissat på Söndag, det vore ju förjäkligt om hon har rätt =P men iofs, kanske lite fint att få på morsdag? Skulle ju inte kunna få en bättre present. Men jag tänker inte ge upp hoppet. ♥ Känner mig ganska pigg och utvilad idag så det kanske betyder något. Kämpa kämpa! ♥

Har ni tänk på alla dessa roliga frågor som man får när man går i väntans tider. ” Har bebis kommit än?” – Japp fött ut några stycken utan att berätta det.
Eller så får man ett sms från mamma ” hör av dig om du får värkar” – Nä mamma du kanske bara ska passa barnen så jag glömmer höra av mig till dig om jag känner något! Haha jag älskar henne den kvinnan, men hon är för rolig ibland! 

En annan grej som jag också lagt märke till såhär i slutet, när man har en förlossning framför mig så självklart blir det så att folk i omgivningen man prata med osv berättar om sina erfarenheter om sina eller andras förlossningar. Men varför berättas det bara om dom som varit kritiska , eller jobbiga?
” ja vi hann inte in så vi födde på vägen! ” ” Den tredje var den värsta förlossningen” ” Dom födde hemma i hallen för det gick så fort”
Jag bara undrar? Varför kan man inte berätta om de normala förlossningarna? Man är ju som dunderpreggo redan lite orolig och nojig.. Är det bara jag som upplever att det är såhär?

Puss på er!

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer