Har bebis kommit än?


Nepp ingen bebis. Och ja, det känns som att jag redan gått över tiden trots att jag inte passerat BF ännu, 2 dagar kvar. Aldrig varit såhär gravid. Det känns konstigt. Jag längtar som en galning. Dessutom känns det som alla andra runt omkring får före, de med bf senare tillomed. Ja jag blir tametusan lite avundsjuk alltså. Jag VET att hon kommer när hon är redo. Men jag kan inte sticka under stolen med att jag tycker detta är jobbigt. Det vore konstigt annars som sagt, när det känns som man gått över tiden. Min ultraljudsbarnmorska Marie har gissat på Söndag, det vore ju förjäkligt om hon har rätt =P men iofs, kanske lite fint att få på morsdag? Skulle ju inte kunna få en bättre present. Men jag tänker inte ge upp hoppet. ♥ Känner mig ganska pigg och utvilad idag så det kanske betyder något. Kämpa kämpa! ♥

Har ni tänk på alla dessa roliga frågor som man får när man går i väntans tider. ” Har bebis kommit än?” – Japp fött ut några stycken utan att berätta det.
Eller så får man ett sms från mamma ” hör av dig om du får värkar” – Nä mamma du kanske bara ska passa barnen så jag glömmer höra av mig till dig om jag känner något! Haha jag älskar henne den kvinnan, men hon är för rolig ibland! 

En annan grej som jag också lagt märke till såhär i slutet, när man har en förlossning framför mig så självklart blir det så att folk i omgivningen man prata med osv berättar om sina erfarenheter om sina eller andras förlossningar. Men varför berättas det bara om dom som varit kritiska , eller jobbiga?
” ja vi hann inte in så vi födde på vägen! ” ” Den tredje var den värsta förlossningen” ” Dom födde hemma i hallen för det gick så fort”
Jag bara undrar? Varför kan man inte berätta om de normala förlossningarna? Man är ju som dunderpreggo redan lite orolig och nojig.. Är det bara jag som upplever att det är såhär?

Puss på er!

4 reaktioner till “Har bebis kommit än?

 1. Jag döööör???
  Filåt!? Du älskar mig precis som jag är?
  By the way Alice var den smidigaste förlossning. Så det kommer gå så bra. Och du har ju med dig den bästa stöttningen. Puss Love?
  Inga värkar ännu????

 2. Minns det där, jag låg inne på BB pga komplikationer under graviditeten med sonen. Folk ringde varje dag ”har du fött än”, ”NÄMEN är du fortfarande på oförlösta”. Jag ville bara kräkas. Inte nog med att man låg inne sjuk folk ringde och skulle kolla om man fött också :S. Minns det tydligt, så förstår dig precis. Man ska inte fråga sånt i slutet, folk hör av sig när bebisen är på väg eller är född.

 3. 3an är lättast har många vittnat om tycker jag!
  Lycka till !

  Gick 15 dagar över med nr 1.
  De värsta kommentarerna:
  ”Va? Har du inte fött ännu?
  Eh, nä ser det ut så…? ”
  ”Jag tro det är dags nu, jag ser det på
  Din mun”
  ”Oj är du fortfarande gravid!”
  ”Du är ju jätte tjock!”

  Tillslut vågade jag inte besöka affären….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg