Baksöndag!

-I samarbete med bakboxen.se-

Känner mig lite låg. Är det inte på hösten som man brukar bli lite deppig? Skulle behöva sol tror jag. Det mår man väl bra av? Tror saker och ting börjar komma ifatt när man har tid att tänka och fundera. Känner mig snuvad på vissa saker. Lycklig för andra. Mycket saker hänger i luften i lösa trådar. Måste knyta ihop dom och komma framåt.. tycker inte förändringar även om de kanske är nödvändiga och bra. Som jag svamlar, svårt att förstå när jag själv inte Gört. Men jag tänker att skriva från hjärtat ändå måste vara det bästa? Jag tror och hoppas allt blir bra, att man fattar rätt beslut helt enkelt.

Hade en rolig kväll på neo igår, lugn och lärorik och rolig. Jobbade ihop med ett riktigt bra team! Timmarna gick så fort. Jag ska ju inte sticka under stolen att jag blir lite sugen på bebis.. undrar om bebissuget någonsin försvinner? Just nu har vi för liten bil för att utöka familjen , plats i huset har vi alltid, men bilen är ju isåfall problemet, då vi har en fem sitsig. Känns galet att behöva ta steget och köpa en sjusitsig bil. Genast känns man som en storfamilj =P

Idag har vi haft en ledig dag tillsammans, man njuter lite extra. Men jag funderar på börja anteckna antal fajter man behöver ta på en dag! Jag förstår verkligen inte hur mycket de kan bli osams om, o humöret, jag hoppas att vi får våran dos nu och att de blir lugna i tonåren, håll tummarna! Rickard han kommer behöva fly hemmet sen när alla vi tjejer har mens samtidigt haha.

Vi har ju såklart inte bara haft massor fajter, vi har haft en mysig dag där vi allihop har bakat tillsammans. Vi har nämligen i samarbete med bakboxen.se till barnens förtjusning fått hem bakboxen junior.

Den innehöll recept på cheeseburgare! Barnen tyckte det var så roligt att skapa sina egna hamburgare! 🙂

Fick hem tre varsina förkläden till alla barnen, så självklart fick lilla Leona vara med och baka så gott hon kunde 🙂 men Leia tyckte hon förstörde mer än vad hon hjälpte till tror jag! Hon har fått så långa armar och når allt! ♥

Vi tillverkade egen ketchup , barnen tyckte det var kul och den blev verkligen så röd och fin, god och lite läskig!Resultatet blev helt okej, bröden blev en aning tunna ;P men det smakade väldigt gott! Huvudsaken var att barnen hade roligt tillsammans. Boxen är perfekt för barnen som vill lära sig att baka på egen hand. Leia & Lowa lekte att dom var med i ”årets sockerbagare” som gått på tvn. Har ni sett det?

Jag hoppas ni haft en härlig helg, imorgon kickar vi igång ännu en härlig vecka. Jag hoppas dessutom att energin kommer tillbaka lite.

Kram och tack för att NI kikar in här! ♥

Puss & Kram

 

6 reaktioner till “Baksöndag!

    1. Jag tycker också det är jätteroligt att baka, men tar mig sällan tid eller ork. Så ska försöka bli bättre på det 🙂

  1. Härliga bilder, så mysigt att baka tillsammans. Och Leona fick vara med också och med eget förkläde haha så söt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg