Morgoninlägg och ska man våga sig på lite färg?God Morgon världen. Har ni sovit gott? Vi har haft en bra natt, kidsen har sovit bra men jag känner mig ändå inte utvilad. Så jäkla trött på att vara trött =P Sitter och betar av mailen och försöker bestämma mig för en matta till vardagsrummet. Har fortfarande inte gjort det. Blir tokig på mig själv, hur svårt ska det vara att ta ett jäkla beslut.


Lite sugen på att få in lite färg i vardagsrummet här nere.. vad tycker ni? eller ska man satsa på en helgrå?

Bilder lånade från google..


Behöver få in lite värme i rummet så det känns mer ombonat. Bordet ska bytas ut också, kvaliten var inte alls bra.. Borde egentligen lämna tillbaka det..

Nu ska vi packa upp lite nyheter och fota under dagen. Tittar in lite senare.

Puss & Kram/ Angelica

12 reaktioner till “Morgoninlägg och ska man våga sig på lite färg?

 1. Tänker att de kanske vore bra för dig å ditt mående att vara mammaledig på riktigt. Inte jobba på neo å så lite som möjligt med annat… du ha ju fortfarande en liten baby. Å så fullt upp å körigt som ni dessutom haft med huset. Lugna ner dig lite… mys me din baby å tjejerna.. så kanske de känns bättre snart. Eller? Bara av omtanke.

  1. Vad du är gullig catrin, Tack för din omtanke , <3 jag ska tänka ett varv extra. Det är nytt för mig att må såhär, men och andra sidan har jag nog inte upplevt det vi gjort förra året heller med allt vad det inneburit med huset.
   Stor kram och jag uppskattar dina fina rader.

  1. Visst är det. Jag får sån beslutångest , men nu har jag iallafall beställt en =) Jag hoppas och tror det kommer bli bra!

   Ja gör så=)

 2. In med en stor grön växt i hörnan så blir det genast mer ombonat, upp med en spegel på väggen vid soffan eller en stor tavla. En grå matta blir nog fint el kanske rosa el en med lite rosa i. Rosa detaljer känns fräscht och är väl inne nu, några rosa kuddar i soffan kanske så får du in lite färg. Ta ner det fina soffbordet från övervåningen kanske, så fint det bordet. Ha en fin dag!

  1. Så som det ser ut på bilden ser det inte riktigt ut just nu, jag har ställt dit en lampa, men det blir inte som jag tänkt mig, sen ska jag även få upp lite på väggarna! Stor kram <3

 3. Först och främst tycker jag du ska lämna tillbaka bordet omdet inte är bra
  eller trasigt nött håller måttet.

  Gillade den blå mattan med mönster syns inte om du får fläckar
  .Det händer något med mönster i blir lite levande.
  Den går snygg men tror det syns mera på den.

  1. Har också haft den tanken, det är köpt på ikea, det är det ena benet som aldrig drar, och om jag inte missminner mig tror jag det var någon mer som skrev här inne som hade haft samma problem.

   Jag håller med dig, visst är den med mönster SÅ fin.
   Bestämde mig under dagen och klickade hem en av mattorna! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg