Renovering huset Vardag

Morgoninlägg och ska man våga sig på lite färg?

29 januari, 2018God Morgon världen. Har ni sovit gott? Vi har haft en bra natt, kidsen har sovit bra men jag känner mig ändå inte utvilad. Så jäkla trött på att vara trött =P Sitter och betar av mailen och försöker bestämma mig för en matta till vardagsrummet. Har fortfarande inte gjort det. Blir tokig på mig själv, hur svårt ska det vara att ta ett jäkla beslut.


Lite sugen på att få in lite färg i vardagsrummet här nere.. vad tycker ni? eller ska man satsa på en helgrå?

Bilder lånade från google..


Behöver få in lite värme i rummet så det känns mer ombonat. Bordet ska bytas ut också, kvaliten var inte alls bra.. Borde egentligen lämna tillbaka det..

Nu ska vi packa upp lite nyheter och fota under dagen. Tittar in lite senare.

Puss & Kram/ Angelica

Läs också..

12 Kommentarer

 • Reply Catrin 29 januari, 2018 kl. 11:30

  Tänker att de kanske vore bra för dig å ditt mående att vara mammaledig på riktigt. Inte jobba på neo å så lite som möjligt med annat… du ha ju fortfarande en liten baby. Å så fullt upp å körigt som ni dessutom haft med huset. Lugna ner dig lite… mys me din baby å tjejerna.. så kanske de känns bättre snart. Eller? Bara av omtanke.

  • Reply angelica 29 januari, 2018 kl. 18:50

   Vad du är gullig catrin, Tack för din omtanke , <3 jag ska tänka ett varv extra. Det är nytt för mig att må såhär, men och andra sidan har jag nog inte upplevt det vi gjort förra året heller med allt vad det inneburit med huset.
   Stor kram och jag uppskattar dina fina rader.

 • Reply Lotte 29 januari, 2018 kl. 12:03

  Mysigt med stora fina mattor 🙂 Spännande med nyheter då ska jag kolla in på Instagram 😉
  https://lotte4.blogspot.se

  • Reply angelica 29 januari, 2018 kl. 18:52

   Visst är det. Jag får sån beslutångest , men nu har jag iallafall beställt en =) Jag hoppas och tror det kommer bli bra!

   Ja gör så=)

 • Reply Fia 29 januari, 2018 kl. 13:09

  In med en stor grön växt i hörnan så blir det genast mer ombonat, upp med en spegel på väggen vid soffan eller en stor tavla. En grå matta blir nog fint el kanske rosa el en med lite rosa i. Rosa detaljer känns fräscht och är väl inne nu, några rosa kuddar i soffan kanske så får du in lite färg. Ta ner det fina soffbordet från övervåningen kanske, så fint det bordet. Ha en fin dag!

  • Reply angelica 29 januari, 2018 kl. 18:53

   Så som det ser ut på bilden ser det inte riktigt ut just nu, jag har ställt dit en lampa, men det blir inte som jag tänkt mig, sen ska jag även få upp lite på väggarna! Stor kram <3

 • Reply Karin 29 januari, 2018 kl. 13:09

  Först och främst tycker jag du ska lämna tillbaka bordet omdet inte är bra
  eller trasigt nött håller måttet.

  Gillade den blå mattan med mönster syns inte om du får fläckar
  .Det händer något med mönster i blir lite levande.
  Den går snygg men tror det syns mera på den.

  • Reply angelica 29 januari, 2018 kl. 18:54

   Har också haft den tanken, det är köpt på ikea, det är det ena benet som aldrig drar, och om jag inte missminner mig tror jag det var någon mer som skrev här inne som hade haft samma problem.

   Jag håller med dig, visst är den med mönster SÅ fin.
   Bestämde mig under dagen och klickade hem en av mattorna! =)

 • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 29 januari, 2018 kl. 18:51

  Satsa på något du tycker om :). Man ska ju känna att man själv trivs 🙂

  • Reply angelica 29 januari, 2018 kl. 18:57

   Eller hur, jag gjorde det och har beställt min favorit! Så nu längtar jag efter leveransen! =)

 • Reply Hanna 30 januari, 2018 kl. 07:07

  Jag tycker också att du ska lämna tillbaka bordet om det inte motsvarade förväntningarna.

 • Reply L 30 januari, 2018 kl. 07:57

  Jag skulle ha valt en grå men inte helgrå utan grå i olika toner.

 • Lämna en kommentar