Barfota på en strand…

Dagen har gått i ett.. startade dagen med att göra baguetter i ugnen. Försöker lyxa till det lite. ♥ Efter frullen fortsatte vi här hemma, jag kan säga att man slutar aldrig förvånas… det känns som det aldrig tar slut, det är så omfattande på vissa ställen. Ni ska få en rejäl uppdatering imorgon , jag orkade inte fixa med bilderna nu ikväll.. Vi fortsätter kämpa på. Rickard har varit helt grym idag, han fixar och återställer… han är världens bästa verkligen. Men ett jäkla humör stundvis, men då får han en snickers så stillar vi blodsockret lite 😉

Han som ska bli min blivande man. Vi har haft några motgångar tillsammans, men detta har nog varit den största prövningen. Oftast är vi överens och duktiga på att peppa varandra, men ibland ryker vi ihop givetvis och tycker olika. Sen har han insett att jag alltid har rätt haha. Nävars! Men vi kompletterar varandra bra. Minns fortfarande dagen han friade, då trodde jag att vi verkligen skulle va gifta idag. Men saker har kommit emellan kan man säga.

Men när allt är färdigt här hemma, och vi får lite mer struktur.. då… då hoppas jag vi får tummen ur… tänk att åka iväg och gifta sig barfota på en strand..

 Eller så gifter vi oss i all enkelhet i trädgården.    ♥

Nu ska jag sova, är trött efter allt slit och allt kalasande idag. Lowa har varit på leklandet på kalas och sedan har vi firat barnens kusin. Imorgon väntas dop och sen ska vi fixa mer här hemma,

jag är så otroligt glad för ert engagemang och era fina kommentarer, jag svarar er alla en och en imorgon.

Kärlek till er!

puss/ A

En reaktion till “Barfota på en strand…

  1. Så fint och kärleksfullt det låter :). Vackert att få känna så för den man älskar :).
    Trädgårdsbröllop låter fint, tänker att man har allt hemma och kan göra fint i trädgården tillsammans. Eftersom det är där ni skapar ert liv och ni verkligen får göra allt där borde ni kanske gifta er där? För att göra huset och hemmet till eget, ett minne ingen annan någonsin kan ta ifrån er. En plats full med kärlek? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer