Renoveringen fortsätter och dop!

God morgon! Jag hade tänkt att uppdatera er igår, men tiden räckte inte riktigt till. Sen somnade jag ovaggad.

Vi har hållt på och kämpat hela helgen med vardagsrummet/Köket och jag tror vi har fått bort allt nu, det har varit vårt mål, sen hoppas man alltid såklart att man ska hinna med mer än vad man gör, hade trott att vi skulle hunnit börja lägga golv igår, men så blev det inte riktigt. Vi stötte på fler problem under tiden. Det tar lite längre tid, och eftersom vi inte är så erfarna av detta så tar vi det i lugn takt. Men det går framåt.. Vi har återställt från grunden och det ligger nu fräscht material. Både i golvet och i väggarna.. Vi har stött på ett litet hinder som jag hoppas löser sig snarast. Snart är vi där, där vi skulle börja. Att faktiskt bara måla om väggarna.

 Som ni ser , var vi tvungna att även riva delar av köksgolvet.. Just nu ett ända stort kaos…

Vi har även varit tvungna att byta ut golvgips som låg, och även gipset bakom den vita panelen som sitter..
Hur jobbigt det än är, och det är svårt att ta på alla känslor som man bär på. Ilska , frustration.. Att tänka och fundera på detta all vaken tid. Jag drömmer om det. Det upptar hela livet. Inte så konstigt eftersom detta är all vår fokus just nu. Att återställa. Jag tror och hoppas att det kommer kännas fantastiskt när vi är klara, men jag ska ge det tid. Vi har inte hunnit reflektera ännu. Man kör på för att komma framåt. Men all era peppningar,det hjälper något otroligt! NI är så fina som stöttar och peppar! Tänk att få bjudit in er alla på en fest och dansat in det nya hemmet när det är klart, vilken dröm. Dock skulle det var svårt att få plats med er alla som kikar in här. Men ändå! ♥

Igår hann vi också med ett litet dop för finaste Junie! Det var mysigt att komma ifrån kaoset en stund och få dela denna fina stund tillsammans med dom.


Fina modiga Nellie, som ställde sig in för alla i kyrkan och sjöng , Lalehs låt , Bara få va mig själv. Så modigt att stå in för alla. 
Lowa gav sin kärlek. 

Tusen tack för att vi fick dela denna stund tillsammans med er. ♥

Kikar in lite senare!
Puss på er!

3 reaktioner till “Renoveringen fortsätter och dop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer