Barnens skratt, gungpremiär och hålet in till sovrummet är borta!

God förmiddag, hur har ni det?
Alltså, tänk att det snart är april och det fortfarande är snö. Jag fyller år imorgon och det var längesen det var snö på min födelsedag.. Nu vill vi har ordentligt med sol och vår=)

Ibland behöver man bara pausa i livet och mysa, gå en liten promenad och bara andas in frisk luft och kika på barnen utan stress. Solen lysandes i ansiktet och lyssna på när barnen skrattar. Ingen lång stund egentligen, men SÅ underbar. Den levde jag länge på♥
jag vet att små sånna här enkla saker gör så mycket..

Leona testade på att gunga för första gången, det tyckte hon var riktigt roligt! Hon är allt som oftast verkligen så himla glad. ♥

Här hemma har vi kommit en bit på renoveringen av garderoberna, helgen som var byggde vi igen in till sovrummet igen och slängde upp lite gips på väggarna=)

Vi har lite kvar att bygga i hallen som ni ser, men vi har inte riktigt bestämt oss hur vi ska göra, om vi ska bygga in en spegel, eller om vi ska sätta upp gips och hänga dit en spegel.. Vi har iallafall bestämt att vi ska ha en helkroppspegel där, jag saknar verkligen det.
Golvet ska läggas också som ni ser. Väggarna ska tapetseras med renoveringstapet och målas om. Sen är vi redo!
Detta blir helgens projekt, så imorgon måste jag införskaffa lite färg, jag tror all färg är slut, måste ta en kik i garaget!

Sen ska vi ha ett litet kalas också imorgon kväll, inget stort, Jag tycker inte om att fira min egna födelsedag något speciellt, men Rickard ska göra smörgåstårta och det ser jag verkligen fram emot, älskar den!

Hoppas ni får en härlig torsdag!
Puss på er!  / Angelica

6 reaktioner till “Barnens skratt, gungpremiär och hålet in till sovrummet är borta!

    1. Åh tack snälla <3
      Detsamma, hoppas vi kan försöka ses något i vår/sommar 🙂 puss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg