Kalas, lekpark och balsam för själen!

God kväll fina. Står ni ut med dessa glesa uppdateringar? Det är inte min mening, men jag är verkligen inne i en svacka med mig själv.   Men jag kan egenltigen inte ta på vad det faktiskt är. Försöker rannsaka och fundera. Låt det bli bättre snart, lite trött på att må lite halv kasst. Men när man gör det så uppskattar man verkligen all tid tillsammans med familj och vänner.♥

I fredags hade vi kalas för mig, Rickard hade gjort sin goda smörgåstårta och rodda det mesta. Jag behövde inget fixa, strax innan gästerna kom tog jag en powernap i sängen. Kalaset blev lyckat. Jag gillar egentligen inte att fira mig själv, tycket det är onödigt och har lite svårt för fokusen och stå i centrum. Men kalaset var fantastiskt. Jag blev så omhändertagen och fick så fina presenter. Mycket som jag tror är bra för min kropp och mitt mående. Sen år tillbaka somnar jag alltid på spikmattan, den har verkligen hjälpt att smärtlindra min skuldra. Dessvärre har den gamla knappt hållt ihop, den är verkligen så trasig, detta hade min svärmor uppmärksammat och därför köpt en ny! ♥ Jag fick två olika presentkort på massage. Alltså hur skönt?♥ fick fina produkter till mitt hår som jag inte kan leva utan från min svägerska ( alla borde ha en frisör i släkten) och av min syster fick jag smink och presentkort på kläder, hon tycker nog jag behöver uppdatera garderoben lite, vilket passar perfekt nu när våran garerob snart är färdig!♥ Dessutom fick jag en biljett till Mia skäringers nya show, jag var och såg den förra som var så sjukt bra, så nu har jag något att se fram emot. ♥

Sedan har vi roat oss med att renovera färdigt det sista. Vi ( läs Rickard) har målat och fixat, vi har även skarvat heltäckningsmattan som saknades osv. Så nu saknas lite lister, sen är det redo att monteras! Längtar!

Vi har också passat på att njuta av det fina vädret! Att bara gå i slowmotion tillsammans med barnen som stannar vid varje snöhög, låta dom bestämma takten. Testade att ändra hållet på sittdelen i vagnen, en sån grej som jag älskar med buggan, att man kan vända och vrida på den precis så som man vill ha den!  Leona verkade gilla det=)

Dessutom bor vi väldigt nära lekparken så vi gick dit innan vi åt kvällsmat och rundade av dagen.

Dessutom har jag hunnit med att åka hem till Madde och krama lite på henne, lite balsam för själen att få hänga med sin bästis lite! ♥
Summerar denna helg som riktigt bra trots allt!

Innan jag avrundar måste jag bara berätta att Lowa har börjat klaga på att hon känner sig yr, i dagarna två, jag hoppas det beror på sömnbrist, hon har sovit dåligt två nätter i rad. Så hoppas innerligt att det beror på det , fortsätter det får vi nog söka för det. Om ni haft barn som varit snurriga/yra i huvudet, får ni gärna dela med er, har aldrig varit med om det tidigare.

Dags att sova lite, imorgon ska jag och Leona till BVC på morgonen!
Puss på er alla! ♥

5 reaktioner till “Kalas, lekpark och balsam för själen!

 1. Hej. Läste ett annat av dina inlägg och såg sofforna vid öppna spisen. Snygga! Är ni nöjda med dem? Sköna? Ha en fin dag!

  1. Hej Jenny!
   Visst är de snygga, jag gillar att de känns så luftiga och att man kan bygga dom så att det passar så som man vill. Om jag ska jämföra med soffan som vi har på övervåningen, så är den skönare, men också dyrare!
   Har fyllt ut med kuddar, så då blev det faktiskt bättre=) Ha en fin dag du också!

  1. Det tycker jag absolut du ska göra, jag var väldigt skeptisk först, men den har hjälpt mig, och det är så skönt att somna på den =) Så testa! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg