Bebis i magen v27 ♥

Onsdag och mitt i veckan. Det betyder att vi går in i ny vecka med bebis. Den nya appen jag har denna graviditet är lite rolig för den uppdaterar alltid med hur stor bebisen är , denna vecka är bebis lika stor som ett salladshuvud. 
Brukar skicka ett litet godmorgon sms till Rickard med en printscreen på detta.  Gillar att få dessa uppdateringar där man kan läsa om var som händer de olika veckorna, I början av denna vecka väger bebisen ca 950 gram och i slutet 1075gram, och är ca 32cm lång. Ögonfransar är fullt utväxla och barnet suger ofta på tummen. Det känns verkligen overkligt och läsa sånt här.. Tänk att jag ibland sköter om såhär små bebisar i mitt yrke eller tillomed ännu mindre. Så galet. ♥
Tänka att om några veckor är andra trimetern slut. Det börjar verkligen kännas på riktigt, samtidigt som jag ibland inte förstår att vi faktiskt snart ska ha en till liten minimänniska att älska. ♥

Tycker det är väldigt mysigt att vara gravid och jag gillar att känna henne buff och knölande som hon håller på med. Men jag märker att jag blir mer och mer kissnödig och att jag liksom knappt kan gå rakt om jag inte går på toa tillräckligt fort. Sammandragningar har jag då och då, men inga som gör ont eller stör på något sätt. man vet att kroppen förbereder sig.
Det som är jobbigt just nu är det jag tjatat om ett tag , mina fogar, ljumskar och ena sidan ryggen. Kroppen behöver vila mycket, och det börjar bli tungt att bära på Leona när hon vill hoppa upp och gosa i famnen, tur hon accepterar att sitta i knät och gosa i soffan. Mycket funderingar kring hur hon kommer ta det när bebis kommer? Vi pratar mycket med henne och hon säger, ”bebis kommer snart” men man undrar ju hur mycket hon förstår, att bebis kommer för att stanna liksom. ♥


Bebismagen i v 27 (26+0) ♥

När jag var gravid med Leia så vet jag att jag fotade magen varje vecka , för att kunna jämföra skillnaden, riktigt så noggrann har jag nog aldrig varit med de andra barnen, och denna gång fotar jag nog som minst. Tror det beror på att det sällan är ljust ute, snön har försvunnit igen vilket är supertråkigt. Har tänkt fota vardagsrummet nu när jag gjort om det lite men tycker aldrig att ljuset är med mig, får ser hur det är med imorgon. ♥
Imorgon ska vi lämna in bilen på service, sen ska jag fortsätta på min inlämningsarbete till skolan det är sista inlämningen nu innan slutprovet.Sen är kursen klar, vilket faktiskt känns riktigt skönt.

Vad önskar ni läsa mer av härinne, ni får gärna kommentera om ni saknar något som ni vill att jag delar med mig av! ♥
Puss och kram

6 reaktioner till “Bebis i magen v27 ♥

  1. Alltid lika trevligt att läsa ett nytt inlägg. Tycker att du känns väldigt ärlig i dina inlägg ?

    1. Men åh, tack snälla det värmer verkligen att få dessa fina kommentarer! Tack för att du kikar in här och följer oss <3
      Stor kram och ha en fin fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer