Nytt till bebisen och folks åsikter!

God kväll! Kikar in en sväng mellan varven av röj här hemma, det har kommit lite leveranser av bland annat grejer till bebisen, kartonger som jag ställt i hallen, men nu kände jag att jag behövde röja lite och plocka upp och fixa. Får lite panik när det är lite oreda överallt, samtidigt så måste jag hitta en bra plats att förvara allt på. ♥
Sist vi åkte hem från BB med Leona så körde vi ut henne med våran YOYO- vagn, det var supersmidigt och vi använde oss verkligen flitigt av den.
Nu har jag beställt hem en ny uppsättning liggdel till lillasyster i magen, en beige färg! ♥ ser ni skymten av våran Emmaljunga, tänk att den bara står där och väntar. Känns så overkligt, men den är SÅ fin.

Tänk att vi snart ska få sätta ihop vagnen till en liggdel igen, känns så häftigt.
Jag har ju som ni vet varit väldigt nojig i perioder, men har försökt bestämma mig för at inte hålla på och va såhär nojig i onödan, det gör ju ingen nytta alls. Jag ska försöka vara tacksam för det man har försöka att inte göra sig själv illa. Får se hur länge jag kan vara såhär klok 😉

Kikar ni förresten på årets julkalender? Jag tycker det är så mysigt att krypa upp tillsammans med barnen och följa årets julkalender. Dessutom tycker jag att årets julkalender är bra precis så som en julkalender ska vara. Kom över någon artikel på nätet där föräldrar var så besvikna för sett de i kalendern  säger ” att barnen inte tror på tomten längre för att föräldrar klär ut sig” Jag kan inte förstå hur folk kan ha så mycket åsikter om allting, alltså snälla. Hur mycket kan man gnälla på och varför? De som skrivit hade svarat väldigt bra tycker jag att man i stortsätt isåfall får låsa in sig och aldrig gå i en butik tillsammans med sina barn, eftersom an i vilken matvarubutik kan handla tomtekläder. Vad tycker ni? reagerade ni också på det i julkalendern. Jag blir bara så less på allt gnäll, undrar varför det ska vara så viktigt att säga sin åsikter hela tiden.

 Sen är jag så himla nöjd med min julkalender som jag fick av Rickard, den är fylld av Massa roliga överraskningar, hittills har jag fått detta. och nagellacket blev verkligen en favorit. Visst var det en snygg nyans?

Ser fram emot att fortsätta öppna nu fram till jul och se vad det innehåller mer för produkter. ♥

Nu ska jag fortsätta att plocka och röja bland kartonger, eller om jag skulle be Rickard hjälpa mig istället faktiskt. Känner att mina fogar värker. Det gör så ont i ljumskarna när jag ska gå ur sängen och upp på nätterna och kissa. MEN så värt det är. hur påfrestande allt än är, så har vi något vacker att se fram emot, och framförallt så har illamåendet försvunnit, och det behöver aldrig mer komma tillbaka för det klarar jag mig verkligen utan.

de sista raderna kom visst Inte med , så konstigt!

Nu slang jag krypa ner i sängen, sov gott finisar!

Kram / A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer