Bedsidecrib till bebis, helt ovärdeligt om ni frågar mig.

Hej Måndag och ny vecka, jag hade tänkt blogga igår, men det blev visst inte så. Livet kom emellan helt enkelt. Igår gick vi in i vecka V 38+3  känns sjukt att vattnet gick denna dag med Lucie i magen, ♥ Vi kommer nog få vänta på lillasyster ett tag till känns det som, har inte alls någon sådär magkänsla om när, förutom som jag skrev i förra inlägget att hon säkert kommer att göra entré nästa helg 😉 Idag står kalendern på 9 dagar till bf, känns så sjukt att vi är så galet nära nu. När jag tänker tillbaka så har graviditeten gått så himla fort. Inte i början, då var den väldigt tuff, men sen när allt började ordna till sig, så tycker jag ändå att det har gått bra. Sen absolut är det tungt nu såhär på slutet.
Framförallt när jag har börjat få förvärkar. Inatt har jag också haft det och blivit störd av i sömnen, så känner mig ganska så trött idag. ♥

Allt är förberett hemma, ni vet att jag skrev att vagnen var försenad förresten, den skulle inte komma förrän den 8 juni. MEN, sen i fredags fick jag ett glatt mail att vagnen kommit till Holland, så nu ser jag fram emot att få den levererad, nu blir det lite tävling, bebis eller vagn först? 🙂 Eftersom dessutom är en röda dag nästa vecka som kommer så är frågan när vagnen kommer, hur som så känns de skönt att den är påväg iaf. Nu har ju jag förberett med vår Joolz vagn här hemma, så det går ju ingen nöd, på oss om hon föds innan vagnen kommer hihi.

I helgen har vi fixat lite i trädgården, jag har kikat till mina dahlior som ändå verkar må ganska så bra tycker jag, luktärtorna börjar också klättra och ta sig fint efter att vi plantera om dom i krukor, det jag skulle behöva göra är att sätta ner några dahliaknölar till, har faktiskt en som inte kommit jord alls, och tre till förrådda som jag inte har några krukor till 🙂
Men det får bli som det blir,

Nu tänker ag att jag ska visa er vårt bedsidecrib som kom hem för ett tag sen och som numer står redo för att användas. Har man en gång tidigare haft ett sådant så tror jag inte man klarar sig utan igen, så smidigt att ”förlänga” sin egna säng. Dessutom är det ju så att det kan krypa upp andra små fötter på nätterna som lägger sig mellan mig och Rickard och då är det skönt att Bebis har en egen liten plats.


Det finns en uppsjö av bedsidecribs, vi har en från märket Troll, att vi valde just denna är för att höjden är justerbar så att den passar perfekt till vår säng som är ganska så hög. Så därför föll valet på denna, den känns väldigt rejäl och eftersom vi har lånat just denna modell innan när Lucie var liten och var nöjda så känns det perfekt att beställa denna. Sen har de uppgraderat den märkte jag Som ni ser så är det en sida som man kan fälla ner enkelt..

Såhär ser ni den när vi sänkt ner den, för att sedan kunna ställa den nära min sida på sängen. Det som jag tycker är bra att man kan höja och sänka sidan upp och ner enkelt, om bebis sover dagtid i denna säng vill jag kunna dra upp så att hon ligger skyddad på ett bra sätt.
Här ser ni när jag fällt ner och sedan ställt den på plats mot min säng, jag kommer enkelt kunna lägga min hand på lillasyster och även ge henne napp osv. Denna lilla bedsidecrib är verkligen ovärderlig i början , om ni frågar mig. 🙂

 

Lika ovärderlig som denna lilla fick som man kan knyta fast på spjälorna och ha diverse nödvändigheter nära till hands, blöjor, nappflaska, nappar , våtservetter. Allt du behöver lättillgängligt nattetid. Tips tips!

Här ser ni sängen mot min sida , när den är helt uppfälld på sidan. ♥

Vi är verkligen så otroligt nöjda över den. Nu inväntar vi bara att lillasyster ska göra entré och få testa den. ♥

Älskar förövrigt detta underbara bäddset från garbo and friends! ♥

Nu ska jag fixa lite lunch här hemma, de två äldsta tjejerna är hemma en dag extra från skolan idag, då de hade feber i helgen som var. Nu får gärna sjukdomar hålla sig borta, har inte lust att bli sjuk lagom till förlossningen =P

Hoppas ni får en fin start på veckan ,

Stor kram / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg