Biodejt och lämna bort barnen för första gången..

Godkväll! Kom hem för en liten stund sedan. Överraskade min andra hälft med en dejt idag på tu man hand. Första gången vi lämnade Leona under en sån lång stund, lite läskigt måste jag säga. Hon är ju alltid med oss hela dagarna så det känns alltid som man har glömt något när hon inte är med på något vis.
Det hade gått skapligt, hon hade varit ledsen en hel del sa mamma, då gör det lite extra ont i hjärtat 🙁 Dock hade hon somnat tillslut så hon var säkert lite övertrött. Min lilla snutta! ♥


Hur gamla var era barn när ni lämnade bort dom några timmar första gången? Det hör nämligen inte till vanligheterna att vi lämnar bort våra barn..

Jag brukar aldrig kunna överraska min kärlek i livet, men idag gjorde jag det. Överraskade honom med barnvakt , sen gick vi ut och åt på restaurang på tu man hand och sedan avslutade vi kvällen med bio. Vi såg solsidan. Herregud vad jag skrattade. SÅ jäkla bra verkligen! Många i biosalongen skrattade högt, sen fanns det en del som verkade va helt humorbefriande, hur kommer det sig att man går och ser en sån film då?
Jag skrattade iallafall så jag grät och kommer definitivt se den en gång till sen när den kommer ut på dvd. Kan varmt rekommendera den! ♥


Kändes roligt att få klä upp sig lite , det var längesen sist. Sen var det mysigt att få bara sitta ner och äta i lugn och ro. Tänk vad sånna småsaker kan göra mycket när man är småbarnsförälder. Känns som jag har lite mer energi, och Rickard är nöjd över sin födelsedag! I helgen ska vi ha lite mer kalas.

Imorgon är det torsdag, håller tummar och tår nu att bänkskivan är på g. Imorgon kommer dessutom en installatör och installerar larm hos oss! Det känns spännande, känns som ännu en dag som kommer gå i ett.

Kikar in imorgon igen.
Kram & natti ♥

4 reaktioner till “Biodejt och lämna bort barnen för första gången..

  1. Första gången var sonen 2 veckor och det gällde tre timmar medan han var med sin pappa så tycker väl egentligen inte att det räknades. Jag gick på tjugoårsfest och åt lite mat hos en vän och sms:ade varje minut för jag ville bara hem till sonen ;). Han hade legat och sovit.

    Sen när sonen var 6 månader var jag och fixade håret en stund medan min syster passade honom. Då sov han och vaknade efter någon timme ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg