Imorgon firar vi ♥

God kväll. Hur har ni det? Jag känner mig fortfarande lite ur gängorna! Dränerad på energi. Jag skulle kunna skriva så mycket som jag känner men jag tycker det känns lite läskigt. Ni är så många som läser och jag delar gärna med mig av mig själv. Men vart går gränsen över hur privat man bör vara? Jag vet också hur mycket hjälp man får av alla er som kikar in här. Stöttning och peppning, tips och trix! Jag får fundera några varv till. Jag skäms inte för att jag mår dåligt,absolut inte, jag tror inte heller att det är så konstigt egentligen med tanke på allt som har varit. Men jag vet också att det finns dom som har det värre. Jag är väldigt tacksam över våra barn och min familj! ♥ Men man är alltid sig själv närmast och vi har haft ett jäkla tufft år. Det blev ju inte alls som vi tänkt oss, året som vi visste att vår tredje dotter skulle födas och vi skulle bli husägare. En blandning av det absolut lyckligaste året med det värsta året i vårt liv. Den kontrasten… Svårt att förstå kanske…

Idag har vi varit på luciafirande på Lowas dagis. Älskade Kristina. Hon är en av de bästa pedagoger jag stött på, tyvärr jobbar hon inte längre på Lowas avdelning. Men hon med flera har haft kör med barnen och gjort ett sånt fint Lussetåg. Det var så fint, min mamma var med och hon stod och blev tårögd och börjar hon så börjar ju jag! Men det var så vackert verkligen. Mycket bra ordnat! Imorgon ska barnen iväg med kören och sjunga på ett äldreboende i stan, Lowa är så taggad! Kan tänka mig att de kommer sprida mycket glädje hos de äldre! =)

Efter glögg och en pepparkaka på dagis åkte vi vidare hem till mamma, lite lagom frusna, vi har ju fått snö, som jag önskar ligger kvar till själva julafton. Vi åt kvällsmat och myste.

Tredje veckan som sagt utan kök och det börjar kännas vill jag lova. Jag tänkte uppdatera er lite kring köket hur det ser ut just nu och vad som har hänt..
I slutet på förra veckan fick vi nästan alla luckor monterade. Vi har köpte en integrerad diskmaskin, så underbart att kunna gömma den=)


Här ligger fronterna vi valt. Som vi velade , men tillslut blev det dessa, Jag är så glad att vi valde med integrerade handtag istället för att montera några, som både tar fokus av de stilrena men också även plats. Köket är ju ganska långsmalt och efter att jag slog i knät en gång i handtaget på det gamla köket så bestämde vi oss att vi skulle köra utan handtag 😉


Marcus har verkligen gjort ett grymt jobb från start! Det är så fantastiskt roligt att följa och se när köket byggs upp och blir precis så som man tänkt sig.
Vad tycker ni?Och mitt älskade 20cm skåp! =) som jag ska ställa oljor och kryddor i 🙂


Och en liten tjuvkik på ön! Det kommer bli så jäkla bra. Vi är så nöjda att vi valde att bygga en köksö på detta viset. Jag vet inte annars vad vi skulle gjort av denna yta. Det hade slutat med att det alltid hade stått en ställning med tvätt där, eftersom att tvättstugan ligger precis innanför och har ganska så begränsad plats. Så vi känner oss så nöjda redan, och då är det inte ens färdigt än! SÅ ivrig på att få allt klart! Håller tummarna för att det blir montering av bänkskiva på torsdag!


Leona den lilla sötnosen, diggar att äntligen kunna sitta på ett golv i köket! 🙂

Imorgon är det Lucia, det brukar vi inte fira här hemma, utan istället firar vi Rickard som fyller år. Imorgon är det hans dag. Så jag tänkte ställa klockan tidigt och gå upp och sjunga för honom. Barnen älskar att få överraska pappa på morgonen. Jag är alltid så galet morgontrött så den stora frågan är om jag lyckas vakna innan Rickard eller inte 😉
Sen tänker jag att jag ska uppvakta honom lite extra! Vi brukar inte köpa några speciella presenter till varandra, det känns mer som man byter pengar, men barnen har sjävklart köpt presenter som han får öppna på morgonen!

Ta hand om er.
Puss & Kram / A

17 reaktioner till “Imorgon firar vi ♥

 1. Ååhh Angelica nästan klart ju, så härligt för er, underbart! Så fint och vilket härligt ljus det blev, wow! Nu är jag grymt nyfiken på vad ni valt för kakel och bänkskivor 😉 Ja klokt och bra val med släta luckor, stilrent, större och ni slipper slå i som du säger! Klart sötnosen Leona trivs i det fina köket 🙂 Kul att du visar så mycket bilder, kul att få se! Så får du hälsa grattis till Rickard också. Kram

  1. Åh fia, tusen tack! Det känns så bra, Så nu är jag ivrig, ska snart visa upp vad det blev för bänkskiva och kakel =)
   Roligt att du gillar när jag visar bilder, det är alltid kul att höra! <3

   Han hälsar och tackar så mycket! =) kram

 2. Va fint det blir. Leona, lilla snuttan. ? Synd att jag missade Lowas lucia, fast då hade det varit en till dom hade tjutit. ?

 3. Va kul att få se hur det blir! Påminner om vårt och hoppas att jag kunde inspirera er lite…. Håll ut! Snart är ni klara! Kram på dig!

  1. Ja det kunde du absolut göra!
   Tusen tack för alla inspirationsbilder. Ja jag håller tummarna att bänkskivan kommer på plats under morgondagen! =) Kramar till dig!

 4. Hej, superfint önskar er all lycka!
  Jag har gjort tabben att precis som ni sätta lådfronterna ”uppåt” alltså öppna på ovansidan. Jag ångrar mig att jag inte satte dom så man öppnar likadant som skåpen ovan alltså nedifrån. Det samlas smulor o damm plus att det slits så färgen tillslut släpper framförallt på diskmaskinsfronten. Det är bara ett tips från mig, absolut ingen klagan ni har det superfint som sagt ❤️.

  1. Hej Malin, tack för inputs. Jag har också tänkt på det, men tänker att det kommer vara lätt att torka av med disktrasan eller liknande. Sen hoppas jag att färgen inte skavs av, det låter inget roligt. Hur länge har ni haft ert kök? <3

   Kramar

   1. Förstår dig, tänkte oxå så. Dom är väldigt lätta att torka av, störs dock av färgsläppet på diskmaskinen o skåpen nedför diskhon. Jag satte det januari 2014, är supernöjd i övrigt dock kommer jag försöka få lite hjälp att vända fronterna så det blir som nytt igen ?.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg