Vardag

Bitterpreggo och grillafton med fina vänner!

God eftermiddag. Hur har ni det?
Idag har jag en mindre bra dag. Jag känner mig ledsen, fast i min gravida kropp och nu känns det lite pest och pina. Det värker och man är otymplig och stor. Vill helst bryta ihop och ligga uppkuren i soffan och vänta på att förlossningen drar igång. Jag längtar så nu, även fast jag vet att det kan dröja. Jag har inte ens gått över tiden liksom.. Men idag känns det som att jag kommer vara gravid föralltid, att denna bebis aldrig kommer kika ut. Det är inte lätt att hålla humöret uppe även om man verkligen försöker.. Men det är normalt och känna såhär antar jag. Så känns det som att alla runt omkring får barn, tillomed dom som har bf efter mig får före. Haha HEJ mitt namn är bitterpreggo! Men nu vill jag snosa bebis, slippa ha ont i fogarna och kunna röra mig någorlunda normalt. ♥ Känns inte som det är mycket i livet som känns positivt idag.. Men jag njuter dock av energin från gårdagen.

Efter skola och jobb åkte vi nämligen hem till våra vänner Madde & Micke. Barnen var överlyckliga “Äntligen grillafton.” Det kändes verkligen som sommaren hade kommit, som att vi hade semester, musiken på högsta volym och köttet på grillen. Underbart. Kändes som förra året fast denna gången hade det tillkommit en liten bebis, och jag är dunderpreggo. Vi pratade flytt till hus och midsommarplaner. Mysigt! ♥ Att ha fina vänner i sin närhet betyder verkligen mycket !


Massa bebisgos! ♥
Tuva-Li och Lowa är riktiga bästisar, de har verkligen hittat varandra, båda två köpte likadana kepsar när vi var på barnmässan i höstas och de ville se likadana ut igår. Så söta, lika gamla och lika långa! ♥

Dessa två har också funnit varandra. Så roligt att de faktiskt är så lika, samma humor osv. Det är ju inte direkt en självklarhet när fruarna funkar ihop att även männen gör det =) Men det blir lika glada som barnen när de äntligen får träffas 😉
Skål för den goda maten! 🙂


Passade på att fota Micke med lilla bebisen också, så vackert. En pappas kärlek till sitt barn.♥
Denna bild får avsluta detta inlägg. Jag ska faktiskt lägga mig och vila en stund innan vi ska äta kvällsmat.
Jag är så tacksam för att min kärlek i livet står ut med mig just nu och drar det största lasset här hemma. Men snart är jag fit for fight ingen.

Idag har jag hämtat ut ett bäddset till vaggan, SÅ himla fint. Visar er det imorgon. Det kommer bli så himla fint att bädda med! ♥ Sedan har vi även en vagn påväg till oss också, den borde komma på måndag redan, så allt börjar falla på plats, vi ska nämligen ha med den vagnen till förlossningen. Vi är snart superredo. Vi har även testat att montera babyskyddet tillsammans med insatsen, herregud så smidigt.

Vad hittar ni på i helgen?

Puss och kram / Angelica

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.