Blått hår, och snygga naglar, nu är jag redo.

Igårkväll hängde jag hos min svägerska som fixade håret på mig.. Tanken var att vi skulle göra det grått som vi brukar. Men det blev inte riktigt som vi tänkt… Håret drog åt sig något fruktansvärt mycket och det gick åt det blå hållet.. Vi fick båda lite lätt panik, men efter lite extra timmar i schamponeringen och Jennys magiska fingrar så löste hon det 🙂 Skönt! ♥ Var inte sådär supersugen på att vara blå i håret haha 😉
Såhär såg det ut på ett ställe, hela håret var fyllt så.. HAHA

14408379_1208172022576979_823040679_o
Denna förmiddag spenderade jag hos EmelieEn sista akuttid för naglarna. Så jäkla gött att få lite naglar igen innan vi åker till Örebro och Älskade ungar imorgon. det var längesen jag hade naglar nu. Jag brukar alltid vara en fegis när jag gör, vågar aldrig ha färg, och om jag har färg så väljer jag alltid rosa. Men sedan sist jag var hos Emelie så har hon börjat med ett nytt märke. Det märket var verkligen grymt, naglarna känns tunna , fast ändå inte sköra=) Och så hade hon en så grymt snygg färg som passa bra till hösten samt att jag blev kär i den när jag såg den.
Så jag tänkte att idag ska jag vara modig 😉 Det nya märket har dessutom så snygga burkar. 🙂
_14A0694 _14A0705 _14A0712 _14A0689 _14A0687 _14A0684 _14A0679_14A0690

Jag är verkligen supernöjd och känner mig snygg.. Färgen som jag valde heter Black Cherry, så sjukt snygg nu till hösten 🙂

Jag blev verkligen fascinerad när jag satt och gjorde naglarna, Emelie berättade om hur hon vill expandera. Hon är verkligen driven, och modig. Bestämmer hon sig så kör hon. Hon åker till Spanien på jobb, Göteborg och utbildar sig..  Att sitta och lyssna sådär, man blir inspirerad. Även om jag också driver eget och jag vet hur mycket man måste kämpa, så tycker jag ändå att hon är modig.
Madde kom förbi en stund innan jag var kvar, hon gjorde naglarna efter mig, det sjukaste av allt var att vi blev kär i samma färg på naglarna utan att vi ens vetat om det. Vi är så läskigt lika ibland så det är otäckt. ♥ Har hon varit min tvillingsyster i ett tidigare liv? 🙂
_14A0701

Innan jag åkte vidare så fick kikade vi in i hennes nya lokal.. Den var inte riktigt färdig än, men det kommer verkligen bli bra. Hon kommer utöver alla hennes behandlingar, ha nagelterapeututbildning där.

_14A0716
Det ska bli roligt och se hur långt hon kommit nästa gång jag ska fixa naglarna. Roligt att utifrån få följa=)
Hon kommer starta den 20 oktober, hennes första utbildning. Hon har begränsat antal platser ( det fanns tydligen ett fåtal kvar)  så är ni sugna borde ni absolut kontakta henne HÄR.

Nu ska jag förbereda inför imorgon, runt lunch åker vi upp mot Örebro och är där hela helgen. Vi ställer ut på älskade ungar mässan, ni hittar oss i monter D:06
Jag kommer ju även vara VIP-bloggare iår igen , så himla peppad. ♥

Kikar in imorgon igen!

KRAM / Angelica

En reaktion till “Blått hår, och snygga naglar, nu är jag redo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg