Tillbakablick, nytt till hemmet och har ni börjat tänka på julklappar?

_14A0659

Lite sugen på nyheter till hemmet.. Även fast hösten är på ingång så vägrar jag ”murra” på mitt hem, jag älskar vitt och även rosa, så jag tror dessa skönheter ska få flytta hem till mig, vad tycker ni? Man är ju riktigt sugen på att börja tända ljus inne, och den rosa som har blomma i sig, kan både användas som vas och ljuslykta.  🙂 Ni hittar ljuslyktan HÄR

Har ni börjat fundera på julklappar än, eller är det för tidigt? En julklapp är redan färdig som vi tror barnen kommer tycka  är superrolig, kommer visa er, håller er lite på halster ett tag till 😉
Jag tycker alltid annars att det är lite svårt med julklappar, man vill ge saker de tycker om att leka med men även som kanske antigen inreder rummet . Eller fyller en funktion och är snygg…

Har kikat lite på dessa, Leia som älskar att baka kanske skulle tycka om dom? Vad tror ni?
vag_mjol-510x600kakor_fat

Tur det är ett tag kvar till julen,  men jag tänkte att det är inte dumt att vara ute i god tid och kika och börja planera lite smått iallafall 🙂

Imorgon ska jag fixa mina naglar, äntligen… Jag har inte bitit sen första gången jag gjorde naglarna.. och mina riktiga har börjat växa till sig ordentligt, dock är de fortfarande väldigt sköra och går lätt av.
14A3828
De var verkligen hemska första gången jag gjorde förlängningen..
_14A4505
Skulle även behöva få bort min bleka hud. Sist jag sprayade mig brun så kände jag mig verkligen fräsch! Kika HÄR om ni är sugna på lite egentid! Det finns olika typer av behandlingar som passar alla 🙂

Har börjat kika tillbaka lite i bloggen, så himla roligt. Tänk att jag började blogga redan 2010 när Leia låg i magen, det är 6år sen… Det är verkligen superroligt att gå tillbaka, läsa om sina tidigare graviditeter, barnens uppväxt och hur livet såg ut.. Sen har bloggen blivit liiiite snyggare och bilderna håller lite högre kvalité nu än då. tur det kanske haha 🙂

Måste visa er lite gamla inlägg, HÄR gick jag i väntans tider med Leia. vilken kula 😉
Här är den sista magbilden på Lowa i magen, Tänk att jag hade krystvärk i en minut.. SHIT tänk om man skulle få ett tredje barn, skulle jag hinna in till BB då? NI kan läsa hela inlägget HÄR 
DSC4735
Trosorna är ju skapligt sexiga… HAHAHA 🙂

Kram och ta hand om er <3

En reaktion till “Tillbakablick, nytt till hemmet och har ni börjat tänka på julklappar?

  1. jag skulle också vilja fixa naglar, samt fransförlägning, har ej köpt julklappar än, men brukar vara ute i tid så det är nog snart dags för mig å =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg