Bröllopsinspiration

Går ni i bröllopstankar? Låt mig få inspirera er lite med bilder från ett bröllop som jag fotograferade på Slottet i Vadstena. Det är verkligen något speciellt att få äran att dela dagar som dessa med människor. Två människor som lovar varandra evig kärlek. Personligen är jag ganska blödig av mig, så jag kan ju erkänna att jag ibland står och snyftar lite bakom kameran. 🙂 Mina bilder skapar jag tillsammans med min brudpar, oftast brukar jag ha ett personligt möte där vi lär känna varandra lite bättre, det är viktigt för mig att mina bilder ska kunna spegla brudparet precis så som de är. Jag är lyhörd och låter de komma med egna ideér , samtidigt som jag hjälper till att få de avslappnade framför min kamera. Ofta i första mailkontakten så brukar mina par skriva att de inte är så vana framför kameran, men med lite skratt och tokheter brukar jag kunna få de att slappna av!
Så alla ni som går i tankar om giftemål, glöm inte bort att låta någon föreviga er dag och er stund. Ni kommer er ångra annars, bilderna är det ni kan plocka fram och sätta er ner och minnas. Kärleken, värmen, glädjen.

Jag verkligen älskar detta med mitt jobb.

_MG_3345_MG_3537   _MG_3748_MG_3745 _MG_3764 _MG_3834_sv_MG_3872_sv_MG_3833_MG_3806

Nu ska jag stressa iväg till frissan, har inte bestämt vad jag ska göra riktigt än.. Jag är en sån person som gärna byter färg i håret hundra gånger per år 🙂
Barnen blir hämtade av Farmor på dagis i em , så får de en liten mysstund tillsammans!
Vi hörs lite senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg