Bröllopsplaneraren?

_14A9606

Att börja planera sitt egna bröllop, känns pirrigt.. och svårt. Svårt att veta vart man ska börja någonstans.. Och hur man verkligen vill ha det. Jag får så många bra tips av alla er läsare och det uppskattar jag verkligen, det ska bli kul att få ta med er på denna resa. Jag tror inte det kommer vara sista gången jag frågar er om råd, ni verkar så kloka.

Jag fick tips om appen bröllopsplaneraren, så jag tänkte att jag skulle ladda ner den och testa. Någon med erfarenhet av den? Det kanske kan vara skönt och föra någon sorts checklista… Där man börjar checka av punkter, på så sätt komma framåt.
Det första vi måste börja är att bestämma datum och plats, det känns också som det svåraste… Ska första få tid tillsammans med min blivande och prata ihop oss.

Har även blivit inbokat med ett bröllop nästa år, min fina vän ska bli fru och jag ska få dela dagen tillsammans med dom.. Det känns verkligen speciellt och en ära att få dela dagen med dom. Det kommer bli fantastiskt.
IMG_2740.JPG IMG_2736.JPG

Fick även ett mail av dessa två förra veckan, man blir så glad när man får ett kvitto på att man gör ett bra jobb..
Vi vill bara tacka så mycket för alla fina bilder som du tog på vårt bröllop! Alla bilder är så fina och vi kunde inte bli mer nöjda 🙂  Tusen tack för allt!”

 

Tusen tack själva för förtroendet. ♥  Nu ska jag se om jag kan få fart på min bakfulla sambo, tror de får bli en liten promenad..

Kram fina ni / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg