Vilken eftermiddag och kväll vi fick..

Jag och barnen har blivit så omhändertagna. Jag pratade tidigare med Madde i telefon idag, Hon bjöd in oss på en dejt i lekparken, När vi kom dit så bestämde vi lite spontant att vi skulle åka till Vadstena. Två fulla bilar och sen åkte vi.. Jag älskar detta med semestern, allt känns så spontant och härligt, tiden går, man skrattar och bara njuter. ♥ Barnen älskar att umgås med deras barn och om de fick bestämma skulle vi väl bo kollektivt.. haha.

_14A9514 _14A9517
Dessa snurror, jag som blir åksjuk av att bara titta på en vanlig gunga, behöver jag ens säga att jag nästintill inte kunde kolla när barnen satt på den där. Hjälp, men barnen älskade det verkligen.
_14A9522_14A9523_14A9525_14A9549_14A9537

_14A9539Emmylou den skruttan, så go alltså, så blyg men på håll funkar det bra 😉
_14A9520_14A9550_14A9527_14A9551

_14A9541
Efter en stunds lek blev barnen sugna på glass, så då gick vi bort till glasskiosken en bit bort och samlade på oss lite energi..
_14A9561
_14A9562_14A9563

Det är ganska spännande att vara med en storfamilj sådär och handla något.. Man ser ändå på något sätt ett ordentligt kaos framför sig, men de har fan sån koll.. Jag blir förvånad, jag tycker jag har nog med mina två.. Har de fler ögon än mig? Det blev iaf ingen kaos, dock blev det en lång kö efter oss haha, det blev ju några glassar, men när det var min tur så sa jag, har jag bara två barn, så detta går fort 😉

_14A9565

Mysigt med glasspaus.. Innan vi lekte av oss en stund till i lekparken..
_14A9573

Sedan tog vi bilen hemåt igen och avrundade kvällen på deras altan med en pizza. Vilken eftermiddag och kväll det blev, var inställd på något helt annat men så bra det blev. Så glad att jag har dessa fina vänner omkring mig. Vi hade mysigt.. Men han var saknad min blivande.♥ Men nästa gång får han följa med igen.

Nu ska jag gå och krama kudden och försöka sova ett par timmar, jag vet att jag kommer ha svårt och slappna av innan Rickard kommer hem tyvärr.. Sån har jag alltid varit och kommer nog alltid vara. Allvarligt , hur ska det bli när barnen börjar ränna ute? Jag kommer ju inte få en blund i mina ögon… tur det är några år kvar.

Sov gott. Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg