Bröstförstoring när man redan förminskat dom?

Godkväll. Såg förut när jag var inne på allt för föräldrar att man kunde läsa om Estetisk kirurgi.

_MG_5688
_MG_5669
Så jag tänkte ta kvällen i akt och läsa på lite om detta då jag faktiskt själv går i tankarna. Egentligen kanske det låter lite tokigt att jag just går i tankar om att göra en förstoring+lyft. Då jag faktiskt redan har gjort en bröstoperation. En förminskning. Denna operation gjorde jag när jag var 19 år gammal och är aldrig något jag ångrat. Jag hade väldigt stor byst, de va tunga och bära på och jag kunde knappt ha några kläder som satt bra för att jag var så liten för övrigt. Jag kände mig alltid större än vad jag var, och under flera somrar låg jag hemma istället för att följa med mina vänner ner på stranden för att jag skämdes. Nu är det inte så att jag vill ha tillbaka de stora brösten som jag hade. Innan min operation hade jag 70F och jag är 170 cm och väger 55kg så ni kan ju tänka er själva hur det såg ut. Någon gång kanske jag vågar visa den enda bilden som finns från den tiden.

För en del kanske det skulle vara en dröm men för mig var det verkligen inte så. Snarare ett helvete och psykiskt påfrestande. Så jag mådde ju väldigt mycket bättre efter att jag gjort förminskningen.
Men sen har ju jag fått två barn sedan dess,och alla ni mammor som fått barn vet ju att kroppen inte blir sig lik efteråt. Brösten har ju blivit en aning ”slappare” än vad dom var tidigare..
Så det jag isåfall skulle vilja göra är ett litet lyft och en liten förstoring så att dom liksom håller sig på plats 🙂 _MG_5673
_MG_5684

Nu ska jag fortsätta läsa på lite mer om detta!
För er som är som mig och vill veta mer så kan ni kika HÄR.
För att komma direkt till kliniken klicka HÄR.

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll.

9 reaktioner till “Bröstförstoring när man redan förminskat dom?

 1. Hej! Jag har funderat på bröstförminskning sedan jag var 17-18 och är idag 26..är 167 lång och väger 60 kg, men har 65i i bhstorlek…har ett barn just nu, men fler kommer de nog bli, och jag funderar om man ska vänta med förminskning tills man fått klart barn? Samtidigt som det tär mycket på min rygg nacke och även mitt självförtroende. Sen tänkte jag fråga när du gjorde förminskning, till vilken storlek gjorde du då? Och har dom ”stannat” på den storleken? / Amanda

  1. Hej Amanda.
   Jag förstår precis hur du tänker, och vad jag kan läsa så har ju du ännu större än vad jag hade. och när man dessutom är liten i kroppen så blir det absolut tung och påfrestande att bära runt på stora tunga bröst.
   Det är nog en smaksak om man vill vänta tills man är klar med barn. Ammade du ditt första barn? För en följd av att man gör en förminskning kan vara att du tex inte kan amma fullt ut. ( Vissa kan, och vissa kan inte, det vet man inte innan. Så det är ju en sak man måste ta ställning till innan isåfall. 🙂
   Jag tror det tog bort runt ca 0.5kg per bröst och jag gick ifrån F kupa till B/C kupa. De har hållt sig runt detta , förutom när jag var gravid då, då blev de lite större och jag fick gå upp till D kupa. Men jag har aldrig behövt gå tillbaka till F igen vilket jag är glad för 🙂
   Hoppas du fick svar på det du undrade.=)

  1. Kvinnokroppen duger absolut precis som den är, om man mår bra i den. Jag skrev utifrån mig själv, och jag mådde väldigt psykiskt dåligt och för mig var det en bra utväg att göra en förminskning. Jag delade med mig av detta för att nå ut till andra personer som känner likadant. 🙂

 2. Jag undrade just hur mycket skit du kommer att få utifrån detta inlägg. Så såg jag kommentaren från Sara. Jag förstår dessa personers frustration, man bidrar till att andra ska må sämre genom att snygga till sig själv. Men det här är också ett väldigt beroende samhälle, här är alla beroende av vad den ena gör och den andra gör. Vi lever på vad andra gör för sina kroppar. Medan i mitt hemland så skiter vi fullständigt i om man är stor, liten, smal, kort, tjock. Alla känner vi oss snygga och opererar oss om vi vill etc ingen som klagar, ingen som pressar med att man ska vara mer försiktig med vad man säger för att småttingar kanske får dålig självkänsla. Shit vad jobbigt allt är här i Sverige känner jag. Så mycket osäkerhet.

  Hur som helst, jag har inget emot operationer, att fixa sig lite smått här och där så länge det sker inom måtta. Alltså att man inte gör hela sitt utseende, för då har man något fel uppe i skallen tror jag, om man inte gillade ens ögon, läppar, bröst, mage, lår, rumpa, hår, fransar, naglar, ja allt helt enkelt. Då kanske man ska söka vård för att lära sig acceptera och älska sig själv. 😀

  Kör hårt säger jag, mår du bra av det så kör bara. 😀

  1. Ja precis! Det handlar inte om att jag inte tycker att man duger som man är. Min förminskning gjorde jag för att jag mådde dåligt psykiskt men oxå för att det va tungt för kroppen och jag faktiskt besvär av att bära runt på dom. Sen att jag går i tankar att göra silikon efter detta låter ju säkert märkligt, men jag skulle bara vilja lägga in pyttepytte lite så de blev lite fastare än vad det är nu. För mitt egna jag så känner jag att JAG skulle må bättre av det.
   Sen får folk givetvis tycka vad dom vill. men det är ju ändå min kropp och mitt beslut. Men bara för det så har jag inte några fördomar mot andra som inte väljer att göra ett litet ingrepp.

   Jag håller med dig till fullo. det ska ske med måtta! 🙂 Det finns dom det verkligen går överstyr för =)

   Tack för din fina kommentar <3

 3. Hej!
  Jag vände mig just till den kliniken och är jätte nöjd över förstoringen jag gjorde där efter två barn. Dock gjorde jag det på den tiden då deras implantat innehöll ett felaktigt silikon så jag MÅSTE byta implantat nu men nu är det en kostnadsproblem då jag tycker jag får för lite reducering på priset, jag har ju lixom betalat en gång och får inte behålla dom.

 4. Jag har precis fått mitt andra och sista barn och jag kommer att göra ett lyft med förstoring efter amning och så. Jag hade c kupa innan första barnet och nu när andra smaskar är det mer som två hängiga ärtpåsar. Haha.. Jag förstår dig fullt ut och det handlar ju om att man själv vill känna sig som sig själv igen. Men vart gjorde du din operation sist? Var dom bra? Jag har kollat dom flesta kliniker men har så svårt att bestäma mig. Är ju en stor sak så man vill ha en riktigt seriös kirurg. Ha en fin kväll

  1. Hej! Jag förstår om du vill fixa ordning dina bröst så att dom kommer tillbaka tills in ”normala” size som det var innan de älskade små liven sög ur allt ur dom 🙂
   Min förra operation gjorde via landstinget och det var jag nöjd med, men om jag ska göra denna operation så kommer jag besöka en provatklinik 🙂 Lycka till och ha en fin kväll du mä! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg