Vacker björkskog och trotsig 3åring.

Imorse var hela familjen riktigt trötta,det var svårt att komma ur sängen. Man börjar känna att man räknar ner tills det är dags för semester. Barnen pratar ofta om det vi redan planerat in. Eftersom Kolmården byggt en ny Bamses värld så var det en självklarhet att vi skulle åka dit i år. Så det blir en natt på vildmarkshotellet och två dagar på djurparken i Juli. Sedan har vi även tänkt att ta en tripp till Göteborg igen, vi var där i vintras och gick på jul på Liseberg och både barnen och vi är förtjusta i Göteborg, så då passar det bra att ta en tripp dit i sommar också. Sen blir det nog för det mesta ganska lugnt och förhoppningsvis några dagar på stranden om solen vill visa sig?  Jag jobbar ju en del på helgerna så då måste vi ändå hålla oss lite på hemmaplan.

På lördag ska jag fota ett bröllop där vigseln kommer ske på Hotell Starby i Vadstena.
Men innan vigseln ska vi fota porträtten och förra helgen hittade jag en björkskog som kommer bli fantastiskt fint att fota brudparet i. Tänk er denna plats med ett kärleksfullt brudpar, det kommer bli så fint!

_MG_5236 _MG_5237

Lowa min minsta lilla plutta. Hon är så lillgammal och kläcker alltid dom där kommentarerna som får en att skratta 🙂 Men jäklar vilket humör hon har, hon är så bestämd.. ( detta måste hon har fått från sin pappa 😉 ) Har hon bestämt sig för en sak så ska det blir så. Ibland vill jag slita mitt hår för att hon vägrar lyssna. Men jag antar att det bara är fortsätta att va bestämd och inte ge sig. Men ibland är det inte alltid det lättaste.. _MG_5285

Kärleken är ju trots allt obeskrivlig <3

Nu ska jag strax åka iväg och posta ett usbminne med bilder till ett av mina brudpar.
Hej sålänge.

2 reaktioner till “Vacker björkskog och trotsig 3åring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer