Bygget av Lucies säng..

Onsdag, mitt i veckan redan, Vilket känns helt galet, veckorna verkligen susar förbi.
Här hemma håller vi på med slutfix i Lucies nya rum på övervåningen. Tänk att vi äntligen har kommit så långt , hon har sovit däruppe sen nån månad tillbaka och det funkar fint. Även när hon vaknar på natten så tassar hon ner för trappen försiktigt för att sen hoppa upp och lägga sig mellan oss, Bästa myset typ.

Jag har tidigare nämnt att jag kommer släppa en ny kulör i samband med att hennes rum blir färdigt, och jag SÅ taggad på att visa er. Men först ska jag visa kring sängen som vi byggt. När vi byggde detta rummet så fick jag en idé om att vi skulle bygga en platsbyggd säng. Rummet är inte så stort, och jag ville maximera själv utrymmet och göra det mysigt också. Eftersom det dessutom är snevägg i rummet.
Jag visade Rickard hur jag tänkte, och sen förverkligade han det… Tur att han har börjat lyssna lite bättre och förstå att jag oftast vet bäst. 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det gäller att hinna med och försöka fota medans vi bygger, oftast kan det hända en del utan att jag hinner fota när R kör igång. =)

Vi valde att klä in sängen med pärlspont, SÅ himla fint om ni frågar mig. Det är helt färdigt här inne nu, och vi väntar bara lite svar högre upp hos Nordsjö innan vi kan släppa allt. Men ser fram emot att ni får hålla utkik, detta blir min andra kulör och jag ska erkänna att jag är sugen på att släppa fler. Med temat jordnära kulörer kanske.  🙂 Det hade varit superkul! Men nu får vi snart visa er denna, vilket ska bli jättekul! Så håller er lite på halster ett tag till, men för er som är SUPERnyfikna på slutresultatet av sängen så kan ni kika in min senaste reel på instagram. Den kommer ni till HÄR

Eftersom vi snart ska kulören så har jag idag inrett lite, och först ut blev att sätta upp lite nya tavlor på väggarna..
Sjävklart är det posters från mina favoriter, mrsmighetto. Har deras posters i alla barnens rum och dessa nyheter, vilka godingar, Håller ni inte med? ♥

Nu ska jag fixa lite kvällsmat innan, idag blir det kyckling, ris och currysås. Blev visst ett ganska icke personligt inlägg, vill så gärna öppna upp hela min själ, men det känns nästan för läskigt. Läskigt för vem som ska läsa och döma, och sen skulle ni säkert inte bli kloka av hur det kan snurra runt i detta lilla huvud. Jag är nog i form av en liten kris nu, ni vet , föräldraledigheten är slut och man ska återgå till jobbet med allt vad det innebär. Det kommer givetvis bli bra.. Men ni vet… Plus.. ska detta va den sista mammaledigheten osv. Det är så många saker som känns som sista gången… något man isåfall behöver liksom landa i , och jag känner mig inte riktigt redo. Att vi faktiskt är här nu. Ah  ni som vet, ni vet. ♥

Kramar/ Angelica

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg