Imorgon ringer klockan tidigt.

Krypt ner i sängen , skulle lagt mig tidigt men så blev det inte 🙂 alltid något att pyssla med. Imorgon eller inatt rättare sagt eller tidig morgon… så ska jag åka till Ullared. Min lillasyster och hennes kompis skulle åka dit och undrade om jag ville hänga med. Har inte varit där på många år så det ska bli riktigt roligt. Hoppas hitta massa bra saker, främst ska jag faktiskt redan nu börja kika efter julklappar.

Kommer förmodligen va helt slut imorgon när jag kommer hem, men det får det vara värt 🙂

På lördag ska vi kika på Rickard som ska cykla lopp igen, samma som han körde för ett år sen, så denna helg kommer gå i ett.

Vi hörs snart igen, natti❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg