Chokladbollensdag och nu är vi helt redo!

Barnen sussar sen en tid tillbaka och jag ska snart göra detsamma faktiskt. Somnade i soffan förut. Har blivit så trött att jag nog skulle kunna somna lite överallt känns det som. Längtar efter lite energi.

Vi åkte iväg till svärmor och käkade lunch idag. Barnens kusin var där så de tyckte det var extra roligt att åka dit och busa med honom.
Visste ni förresten om att det var chokladbollens dag idag? Har alla bakverk osv fått sina speciella dagar nu? Jag hade iallafall ingen koll överhuvudtaget på det. Men det hade svärmor så det bjöds bland annat på det till fika!

Undrar vad han funderar på här Ludwig?

Svärmor har varit modig och klippt av sig håret i en kort frisyr, passar henne riktigt bra. Jag tyckte minsann hon såg några år yngre ut ♥

Efter fikan åkte vi hemåt, man känner att det är sluttampen av graviditeten och man blir trött av minsta lilla man gör tyvärr.
Men när vi kom hem ville Leia hjälpa mig att packa färdigt förlossningsväskan, den jag påbörjat packa i veckor, nu är den redo. Den står helt klar vilket känns tryggt. Mysigt också att hon ville hjälpa till, lite egentid tillsammans med henne. ♥ Hon sa ” kanske får ni åka inatt eller imorgon och låta bebisen komma ut” Nu är de förväntansfulla här hemma. Lika förväntade som vi. NÄR väljer hon att kika ut? ♥Amningsbhn som min fina vän Sandra har tillverkat ligger fint nedpackad. ♥

Både nappar och nappflaska nedpackad, jag har så många olika men jag valde att tillslut ta med mig mam.
Jag packade även ned ersättning. Eftersom jag inte vet hur länge vi bli kvar denna gång så vill jag ha med som backup även om hon sjävklart kommer få komma upp och snutta på brösten i början. Det fick även Lowa göra när hon föddes. ♥
Jag hoppas inte att jag har glömt att ta med något nu, det viktigaste är med iaf.

Imorgonbitti ska vi upp till mödravården igen och ta nya prover, hoppas på att det inte blivit värre med äggvita i urinen och att trycket fortsätter hålla sig nere. ♥
Vi hörs imorgon.

Kramar / Angelica

2 reaktioner till “Chokladbollensdag och nu är vi helt redo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg