Graviditet nummer 3 ♥

V39 och så såg proverna ut.

12 maj, 2017

Kvällsmat i soffan. Gött det är fredag. Efterlängtad helg, så välbehövlig. Enligt yr skulle vädret vara grymt också! Hoppas det stämmer!

Imorse startade jag dagen med ett besök hos mödravården, jag skulle tillbaka dit idag för stt dubbelkolla så blodtrycket inte stuckigt iväg och att det ej kommit mer äggvita i urinen.

Känns som mitt andra hem denna vecka. Proverna såg iaf väldigt bra ut, så skönt! Blodtrycket låg idag på 113/79 och äggvita i urinen var densamma som sist. Så dom uteslöt att huvudvärken inte beror på högt blodtryck osv. Så vi behöver inte oroa oss för havandeskapsförgiftning. ♥ Nästa inbokade vanliga barnmorskebesök är på torsdag som kommer. Det sista innan Bf.

Vi firar detta med att gå in i vecka 39 idag. 13 dagar kvar till Bf. 

Det känns så galet att det är så kort tid kvar, börjar bli så otroligt nyfiken på henne. Hur kommer hon se ut ? ♥ och undrar när det hela kommer sätta igång, snacka om spännande. Hade förvärkar igen igår kväll så det får framåt, samtidigt känner man att man vill att det ska sätta igång ordenligt, eftrsom man ändå ska gå igenom det hela inom en snar framtid.

Nu ska jag fortsätta mysa med familjen i soffan. Kikar in lite senare ♥

Trevlig fredag!

Puss / A

Läs också..

4 Kommentarer

 • Reply Cissi 12 maj, 2017 kl. 19:43

  Jag räknar också ner.. har haft förvärkar från och till i typ 1 vecka.. man blir så otålig och sen besviken när det försvinner.

  Att man inte bara kan slappna av ?.

 • Reply Mirre 12 maj, 2017 kl. 19:57

  Ohh skönt att allt såg bra ut, samt att det inte var tecken på havandeskapsförgiftning. Så fin bild på dig vid bron Kramar

 • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 12 maj, 2017 kl. 20:22

  Åh nu kan hon ju komma prick när som helst :). Jag tror nu på söndag :D.

  • Reply angelica 12 maj, 2017 kl. 21:45

   Ja eller hur, får hoppas du har rätt, söndag kan bli en bra dag 🙂

  Lämna en kommentar