Cravingsprat och kvällsdejt..

Godkväll, eller godnatt kanske jag ska säga. Har precis sagt hejdå till Madde som har varit här och umgåtts lite ikväll. Vi har druckit lite cider och ätit jordgubbar. En riktig romantisk liten dejt för två. 😉  Vi har diskuterat lite kring förlossningar samt graviditeter och olika cravings. Vi kom fram till att vi båda haft is som cravings. Sen hade Madde haft lite fler konstigare cravings än vad jag haft, som att lukta på Ajax och typ vilja äta disktrasor?!

Men det var ganska intressant att prata med henne för även om hon har fått 9 barn så har hon ändå upplevt alla graviditeter olika! Graviditet och förlossningar kan man nog aldrig prata för mycket om , jag tycker det är så spännande och det häftigaste man kan uppleva.
_14A9194_X5A3978 _14A9183
Och i vanlig ordning så åkte kamerorna fram så det blev även en del prat om foto och framtida projekt som vi håller på att få ihop. Spännande! 🙂

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova ett par timmar. Imorgon har vi planerat in en liten tripp till skogen och hoppas att vi hittar lite av skogens guld.

Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg