Klädtips och dålig sömn..

Jisses vilken natt det har varit. Barnen vaknade runt 2 inatt och blev pigga som två studsbollar. Det var längesen de vaknade och inte somnade om direkt. Antagligen berodde de på att pappan i huset var iväg på lite galej och barnen inväntade att han skulle komma hem. Efter mycket om och men så somnade vi väl runt 4?!
Så idag går allt i  lite slowmotion. Men har en del måsten att göra, jag ska gå igenom mailen och komma ifatt med den lite.

På måndag börjar allvaret igen och det är dags för skola och jobb, innan dess tror jag att jag måste uppdatera barnens garderober lite. Framförallt måste nog Lowa ha ett nytt regnställ till dagis och Leia behöver nya regnstövlar. Sedan behöver garderoben uppdateras med en hel del baskläder. Leia har blivit så himla lång nu i sommar att alla kläder har blivit för små. H&M katalogen kom på posten igår, så det blev en liten beställning därifrån igår. Jag brukar beställa en del kläder därifrån, jag tycker att de har schyssta priser just när det är kläder som ska användas på dagis/förskola vad man nu vill säga 😉

Namnlöst-1 kopiera

1. T-shirt 79.50kr 2. Tröja 79.50kr 3. Parkas 349kr 4. Tyllkjol 129kr 5. Leggings 79.50kr 6. Treggings 129kr 7. Leggings 79.59kr

Här hittar ni lite av kläderna som jag beställde. H&M är även fraktfritt nu fram till 9 Augusti. Så passa på att klicka hem era favoriter innan alla storlekar tar slut.

 Nu ska vi pilla i oss en snabblunch och sen ge oss ut i skogen! Kikar in lite senare. Hoppas ni får en härlig dag och slipper regn. Vart ska man befinna sig i landet om man vill ha sol idag?

Kram♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg