Dags för skolavslutning…

God morgon, kikar in lite snabbt innan vi ska iväg på skolavslutning. Kan inte förstå hur fort det här året har gått. Vilken resa hon har gjort Leia. Vi hade en riktig tuff start när hon började förskoleklass, många tårar både dagar och kvällar och ont i magen på morgonen. Det var verkligen en tuff tid och man trodde aldrig att det skulle vända. Man ville bara hålla henne hemma och låta henne aldrig mer utsättas för det som hon tyckte var jobbigt.

Men som förälder är man ju tvungen att puscha och hjälpa. Vi tog hjälp direkt av barnhälsan här i stan och efter några möten så blev det världens vändning. Hon är idag en sån stark och självständig tjej som vuxit som tusan som person av att ha gått ett år på förskoleklass. Efter utvecklingssamtalet var jag stolt som en tupp. Och hon är reda för att börja första klass. Jag hoppas det kommer gå bra efter sommarlovet och att det inte kommer vara några konstigheter för att vi varit lite långlediga. Är så stolt över henne min förstfödda. ♥

Nu ska vi kila iväg, efter skolavslutningen åker vi hem och får hembesök av Karin från Bvc. Ska bli roligt att se vad gått upp i vikt. Hon känns redan så stor, och inte alls så pluttig längre, helt galet vad fort det går. Mammas lilla älskling. ♥

Hoppas ni får en härlig onsdag!

Puss

4 reaktioner till “Dags för skolavslutning…

 1. Hej!
  Jag läste om din flicka som hade det jobbigt i början av förskoleklassen. Du får mer än gärna mejla mig och berätta mer, har exakt samma problem med min flicka. Hon har precis slutat förskoleklass men har varit ett väldigt tufft år!!! ????? Kram!

  1. Hej Lisa.

   Usch vad jobbigt att läsa att ni haft samma problem. Jag mailar dig i veckan och berättar mer, hoppas att det blir bättre för eran tjej nu när hon börjar första klass och förhoppningsvis känner sig lite tryggare i miljön!
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg