Skolavslutning, hörseltest och bankmöte..

Igår hade vi en ledig dag och firade att Leia slutade förskoleklass. Vi startade dagen med skolavslutning på skolan. Lowa hade tagit på sig klänning dagen till ära.

Efter själva avslutningen gick vi till klassrummet, Leia fick krama om sin fröken riktigt ordentligt och hon fick stolt visa upp sin nya lillasyster. Kan fortfarande inte förstå att hon börjar första klass till hösten. Tänk att jag varit mamma i snart 7år. Nästa vecka fyller hon och det ska vi fira, sista kalaset i lägenheten blir det. Hon har själv sagt att hon önskar sig en tårta från mittgodaste. Det hon inte vet är att jag redan beställt en. Jag tänker överraska även henne precis som jag överraskade Lowa. ♥

Våran stora tjej. Jag hade lovat Leia att vi skulle fira avslutningen med en jordgubbstårta, jag hade tänkt att baka en själv då det oftast är godast , men tiden blev lite knapp och sen får jag erkänna att jag blev lite lat, så det fick bli en köpt tårta med jordgubbar. Men den var riktigt god faktiskt=)


Vi bjöd hit mormor som kom och firade..

Vi bjöd hit barnens farmor också men hon hade andra planer, men rätt som det var stod hon utan för dörren med nyplockade vilda blommor. Dock fick hon ingen tårta för vi hade nästan ätit upp hela , och den biten som var kvar tappade jag oturligt ned i diskon, så den var bara att kasta.


Fint att pryda köket med vilda blommor.

Idag har dagen gått i ett, vi har jobbat, varit på hörseltest med Leona, som såg jättefint ut, skönt med ännu en ok-stämpel.

Älskade lilla mini.. ♥ 

Sedan har vi även varit på banken och förberett inför att vi ska genomföra köpet på huset. Den 29e är det dags. Då ska vi dit på förmiddagen och slutföra det sista och sen är vi husägare. Undrar hur det kommer kännas när man kliver in i huset för första gången med nycklarna i händerna. l ä n g t a r galet nu. ♥ Börjar planera så smått hur man vill ha det, men jag tror också att man måste bo in sig lite.

Nu ska jag sätta igång och laga lite mat, idag blir det något med kyckling, tycker det är så tråkigt att hitta på middagar, det står still ibland. Vad äter ni idag?

Kramar / Angelica

4 reaktioner till “Skolavslutning, hörseltest och bankmöte..

 1. Ohh spännande kapitel att ni snart är husägare samt så fina stora töser på avslutningen. Köptetårta är också gott, den såg god och fin ut

 2. Så fina tjejer!
  Här hade vi skolavslutning idag. Men barnen kommer få gå på fritids och dagis ett tag till.
  Men åh så spännande att få bli husägare!
  Jag har bott i villa hela mitt liv och älskar det. Även om det alltid finns något att göra el fixa med så skulle jag aldrig flytta till lägenhet. 🙂
  Du får lägga upp massa bilder på huset sen!
  Det där med middag på vardagarna är ju urtråkigt! Här blev det ugnspannkaka. Enkelt när man inte har så mycket tid. Annars äter vi mycket sallad nu på sommaren, går ju att variera en hel del. Med matvete, bulgur el pasta. Stekt bacon el kyckling. Med pesto el dressing. Lax i ugn blir det också ganska så ofta. Så bra när det sköter sig själv och man kan göra annat.
  Ha en fin helg!

  1. Här går barnen också på fritids och dagis ett par veckor till, så sommarlovet får vänta några veckor till=)
   ja det ska bli spännande att bli husägare, aldrig varit det tidigare så nu börjar en ny resa, och jag tror det kommer bli riktigt bra.

   Det förstår jag att du inte vill, jag har tröttnat på lägenhet nu, nu känner vi oss redo för något eget, man får sätta sin prägel på det och dessutom betalar man ju pengar ”åt” sig själv varje månad när man bor i hus!
   Ja, jag tänker att jag ska fota massor, har ju lagt upp en del bilder på huset, men tänker att jag tar med kameran i och fotar när allt är tomt, så jag kan visa mycket före och efter bilder 🙂 Kan tro det är roligt att se skillnaden efter!

   Det har du så rätt i, idag ska vi köra en pastasallad till lunch, smidigt och enkelt! 🙂
   Ha en fin helg du också! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg