Dan före dopparedan.

Hej. Vi är fortfarande inte krya här hemma, eller jag är den som fortfarande klarat mig, peppar pappar. Det vore ju HELT galet om jag skulle klara mig från detta som resten av familjen haft. Nästan så att man går och väntar på en tickande bomb.
Jag skulle ljuga om jag skrev att jag faktiskt inte var helt slut, så trött på sjukdomar, både vi och barnen är rastlösa. Rickard är fortfarande förkyld , ingen feber, men blir helt slut så fort han gör något, och vilar mycket.

Det dåliga samvete kryper in under skinnet för att barnen inte ”får” den julafton vi bestämt. Jag vet att de inte är vårt fel, och säkert vi med många får fira med familjen.. Men ni vet, känslan att inte räcka till. typ. Men vi får göra det bästa av det, och göra det mysigt på vårt sätt. Det bara måste bli bra, ändå. Ikväll ska jag slå in de sista klapparna medans vi ska spela Bingolotto och uppesittarkväll, det är sen gammalt.
Hittade en gammal bild på Leia som jag måste dela, ni vet första barnet, då gick man all in, tomteluva och julpyjamas =)
Inte lika ambitiösa i år. 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så roligt att kunna gå tillbaka i bloggen och se gamla bilder man delade förr, Tänka sig att jag bloggat sen Leia låg i magen, antigen slutet av 2009 eller början på 2010. Men är tacksam att jag skrivit ner mycket sen dess. ♥ O sen är det roligt att veta om att jag har följare som fortfarande hänger här sedan dess, så roligt att ni fortfarande vill följa oss så många år senare!

Såhär såg de ut hemma hos oss igår, Lucie hade febriga små rosiga kinder…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det finns alltid en famn att krypa upp i här hemma när man är sjuk. ♥ Men oftast är det jag eller Rickard som gäller. ♥

Nu ska jag fortsätta skriva på ett annat inlägg, som är mer relaterat till graviditeten, jag tänker att jag ska försöka va bättre på att uppdatera kring den, åtminstone, varje vecka när vi går in i ny vecka. ♥

Om jag inte tittar in innan så vill jag passa på att önskar er en fantastisk GOD JUL, och att jag hoppas ni får ha hälsan och tacka för att ni följt oss det senaste året och genom åren.  Ni är the best.
Puss o kram/ Angelica

2 reaktioner till “Dan före dopparedan.

  1. En riktigt God Jul till dig och familjen och alla andra som läser din blogg. God bättring till de små sjuka barnen, allt har en övergång fast så klart tråkigt nu när det är jul.
    Må väl/MH Österlen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer