Det gamla skåpet har gått sönder.

Dagen efter julafton. Hoppas ni hade en fin julafton?
Vi firade den hemma, eftersom vi fortfarande är sjuka här hemma. Denna period av sjukdom börjar verkligen tära på hela familjen, det är otroligt jobbigt att bara gå hemma och göra ingenting. Jag är så rastlös i själen och ser allt som jag vill ändra här hemma.
De gamla skåpet som jag köpte för längesen på återvinningen och målade om som vi använt som garderob i Lucies rum ena dörren har ramlat sönder och det går inte att laga, något vi måste ta tag att fixa någon annat. Men svårt med både snygg och bra förvaring tycker jag. Ska vi bara satsa på garderob? Eller ska vi ha någon annat. Barnen behöver ha något bra för sina kläder. Just nu har ja Lucies kläder inne i vårt sovrum o en Ivar, det var perfekt när hon var nyfödd. Men nu behöver vi ha något annat. Leona har också sina kläder i Lucies rum, och har inte funderat så mycket mer på hur vi tänkt göra med det. Det har finkat bra tills att skåpet gick sönder. Ska påminna er hur det ser ut, det är så fint skåpet.Så lite ledsen att det gått sönder. Här ser ni hur det gamla skåpet ser ut, har alltid varit nöjd med det. Men nu är det dags för något annat helt enkelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har ju ett gammal linneskåp får min farmor och farfar som står på övervåningen, orört. Har inte velat måla om det, så funderade först på att ta ner det och ställa i Lucies rum.. och kanske måla om. Men jag vet inte….  beslutångest deluxe, för de första är det fint som det är, och sen står det rätt så bra på övervåningen. Rickard skulle inte bli glad på mig om jag sa att jag vill att han ska flytta på det, det var ett projekt att få upp det så att säga=) Det gamla skåpet från min farmor ser ni nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan ju inte bestämma mig för om jag vill bevara det som det är , eller om jag ska måla om det i någon beige ton kanske.. ♥

Nu hoppas jag snart att denna våg av sjukdomar snart försvinner och att vi kan återgå till ett någorlunda normalt liv. Börjar kännas så förbaskat tråkigt att uppdatera om ständiga sjukdomar hela tiden. 🙁

Stor kram

 

 

 

 

 

En reaktion till “Det gamla skåpet har gått sönder.

  1. Trots ni är sjuka önskar jag en god fortsättning på den sista juldagen. Ån nä det är så mitt barndomsskåp, måla inte om det låt det va och för tungt och flytta. Du hittar nåt annat förvaringsskåp, den som söker hon finner…
    Förstår verkligen det här med sjukor som verkar gå runt runt, vi har för lite sol också. Jag längtar tills en ny vår kommer mätt på vintern, jag unnar alla som gillar det och barn vill ju leka i snön.
    Vi var en skara på sju barn där hemma så jag tror mor kunde ibland va rätt trött på när vi hade alla möjlig sjukdomar som vattkoppor, mässling och röda hund, influenseor av alla de slag.
    Önskar god bättring i ert hem. Kram/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg