De är mina pojkvänner, bara att de inte vet om det ännu!

God fortsättning på er! Har ni haft en bra nyårsafton? ♥

Här hemma gör vi inte många knop idag, det blir ju så att man kommer i säng sent dessa dagar. Just nu sitter de äldsta barnen och tittar på Marcus & Martinus på tv. Det är verkligen deras idoler, jag såg att de skulle komma till Linköping i februari, egentligen skulle jag vilja ta med dom på det, men biljetterna var verkligen dyra. Men jag ska fundera. Lowa fick en bok i julklapp och sedan fick de varsina t-shirtar! Lowa har sagt att det är hennes pojkvänner bara att dom inte vet om det ännu! haha. Hon säger alltid så roliga saker. Häromdagen när vi åkte i bilen så tittar hon på mig och sa ” jaha mamma, hur känns det nu då när du har en ny pyjamas?”

Igår när jag var på maxi så stötte jag på min pappa. Vi träffas väldigt sällan och han har inte varit hos oss sen vi flyttade till huset. Så  jag frågade om han inte ville följa med hit och kika hur vi fått det. Till de stora barnens stora förtjusning hade jag med mig morfar och de var verkligen så glada! Överlyckliga att få träffa honom. Lowa ritade hjärtan och fina teckningar som han fick ta med sig hem! Även första gången som han träffade Leona sen hon kom så det blev lite mys! ♥

Blev lite prat om min farmor och farfar också. Som jag skrev tidigare så har farfar blivit ganska så dålig. Så vi har tänkt att vi ska åka dit i slutet på veckan och hälsa på. Ta med alla barnen så de också får mysa lite. Jag tror jag kommer tycka att det är lite jobbigt eftersom att farfar blivit så skruttig, så kan vara skönt att åka tillsammans med pappa. Jag minns när farfar blev dålig för ett par år sen och höll på och stryka med, då hälsade vi på honom på lasarettet och det är tufft när det är ens nära och kära. Dom har alltid funnit för mig sedan jag var liten, alltid ställt upp i vått och torrt. Så det kommer vara en stor sorg den dagen de inte finns mer. Därför tänker jag att vi ska åka dit och hälsa på medan de fortfarande är någorlunda pigga! ♥

Nu ska jag krypa upp i soffan och göra barnen sällskap när de kollar på filmen!
Dagen blir lugn, vad har ni för planer?
Innan jag checkar ut vill jag även visa er en liten film som barnen har gjort, att dom älskar att göra slime här hemma är ingen nyhet . Jag tror vi har testa alla möjliga recept och de har misslyckats många gånger. Men häromdagen gjorde de deras egna nyårsslime som blev riktigt bra!
IN och kika! =)

Kikar in senare , och visar före och efterbilder på möbeln i vårt sovrum! Det blev SÅ himla bra!

God fortsättning. Puss och Kram/ A

7 reaktioner till “De är mina pojkvänner, bara att de inte vet om det ännu!

 1. Man får ju höra så himla mycket roligt från barnen =)
  Tråkigt att läsa att ni inte träffar din pappa så ofta. Vet ju inte vad det beror på men ändå.
  Min pappa finns inte längre och jag önskar varje dag att sjukdomen han fick inte existerade och att han iaf kunde få hunnit med att träffa vår yngsta dotter.
  Vi har haft en superlugn dag! typ som alla andra dagar den här veckan. Skönt att bara vara och inte ha några måsten.
  Men imorgon är vi tillbaka till rutinerna igen, nästan. Jag ska till läkaren på morgonen och min man får vabba för vår äldsta som haft feber några dagar.
  Ha en fin kväll!
  Kram

 2. Haha hon är rolig lilla Lowa! Så fin liten film, så duktig du är du kan ju 😉 och så duktiga flickorna är på att prata framför kameran, vad ska det bli av dem framtida youtubers eller programledare kanske 😉 Kul, mer film! God fortsättning på 2018, önskar er ett fantastiskt år!

  1. Ja det kommer så mycket roligt ur hennes mun ?

   Ja visste är dom duktiga,dom verkar tycka det är riktigt roligt oxå 🙂 om ändå jag kunde vara lika duktig framför :p jag ska försöka jobba på det och släppa mer filmer, det är ju faktiskt riktigt roligt! Dessutom råkade jag investera i en ny kamera idag som jag hoppas kommer inom kort 🙂
   Så det var roligt att höra att fler filmer önskas 🙂

   Tack, jag önskar dig detsamma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer