Renovering huset Tips

Med enkla små medel blir din möbel som en helt annan!

1 januari, 2018

-reklam i samarbete med frontcover.se-

Ända sen vi renoverade vårt sovrum så har jag varit sugen på att köpa en annan möbel istället för vår byrå som vi har, den har vi haft väldigt länge och vi har verkligen tröttnat på den. Jag har kikat runt lite på alternativa möbler men inte hittat någon som jag vill ha direkt. Ni vet att jag tipsade för ett tag sen om att jag gjorde om en möbel i vardagsrummet med nya ben. Jag tycker verkligen om att förnya gamla möbler på ett enkelt sätt , som gör att hela möbeln känns som ny. Så jag blev överlycklig när jag hittade frontcover.se. Man kan skapa sina unika möbler med deras dekorer! Deras dekorer passar till många olika ikea-möbler, men har ni någon annan möbel med andra mått så kan man även maila till dom och specialbeställa! ♥

Dekorerna kommer levererade färdig anpassade för din möbel, och du fäster enkelt med dubbelhäftande tejp som sitter färdigt på baksidan.
Det finns hur många olika mönster som helst, och jag hade svårt att välja, men tillslut så! Jag valde möbeldekoren som heter Elli.

Visst blev det en stor skillnad? Det var verkligen smidigt och det tog inte mer än fem minuter att montera, och voila, ett helt nytt skåp!
Kika in HÄR för att inspirerar och köp egna dekorer! Funderar även på att göra detta på vår möbel i vardagsrummet, men då kanske välja något annat roligt mönster! =)

Nu är jag ännu mer sugen på att riva ur garderoberna och bygga platsbyggda som vi pratat om länge. Jag funderar på att ha spegeldörrar, för jag saknar en helkroppsspegel här hemma, så det skulle bli perfekt!

Ta hand om er!
Kramar/ Angelica

Läs också..

6 Kommentarer

 • Reply Lotte 1 januari, 2018 kl. 20:48

  Snyggt!! Men är det slätt eller man känner mönstret? Det blev mer levande 🙂
  http://lotte4.blogspot.se

  • Reply angelica 1 januari, 2018 kl. 20:52

   Visst blev det, vi är så nöjda 🙂
   Man känner mönstret :))

 • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 1 januari, 2018 kl. 21:26

  Så fint det blev :D. Gillar mönstret 😀

  • Reply angelica 2 januari, 2018 kl. 16:08

   Ja jag också 🙂

 • Reply Sara 2 januari, 2018 kl. 01:06

  Det blev jätte läckert, tack för inspirationen! Blev sugen att förnya min bestå hylla.
  Måste bara säga att hela ert hus är jättefint, allt från golv till inredning. Vad ni har kämpat med renoveringen, hoppas allt känns bra nu?
  Tack för en jätte bra blogg! ?

  • Reply angelica 2 januari, 2018 kl. 16:08

   Åh tack Snälla du för din fina kommentar <3 roligt att du kikar in här hos oss!
   Allt börjar sakta men säkert kännas bra, tänker att det ska bli härligt att försöka börja njuta av livet som husägare och hoppas allt kommer kännas bra efter hand när man landat lite <3 vi planerar att göra en housetour så det får du hålla utkik efter!

   Ja jag förstår du blev sugen på att göra om bestå, vi har en i vardagsrummet jag också är sugen på att förnya 🙂
   Kramar <3

  Lämna en kommentar