Den lilla staden är på plats!

-Annons i samarbete med majvillan & thefashionroom.se-

God eftermiddag! Haft en liten stressig förmiddag, altid lika jobbigt md måndagar. Det är tusen saker att göra på jobbet, och jag måste strukturera upp lite bättre. Så har bestämt mig för att flytta hem alla papper och pärmar nu när jag har fått en sån fin liten hörna hemma där datorn står så blir det perfekt att jobba hemifrån vissa dagar, och vissa dagar på plats! Idag fick datorn följa med ner till kontoret och jag har fixat en del med papper samtidigt som jag har packat och donat. Fixat med lite inköp också, snart är alla höstens nyheter påväg in. SÅ spännande!

Nu ska ni få se resultatet på Leonas rum , men först en liten tillbakablick! Ni kan läsa hela inlägget om hur starten av detta rum började! –> HÄR<—
Nu börjar vi sakta få ordning på allt och komma tillbaka lite smått. Vardagsrummet hänger fortfarande över mig och även köket.. Vardagsrummet ska vi strax ta tag i, bara det sista pusselbitarna som ska passa. Jag längtar till lukten av nytt och fräscht! Jag bävar för att slita golvet då det ligger en heltäckningsmatta under, det kommer liksom behöva göras under en dag då vi inte har någonstans att ta vägen och låta renoveringen stå.

Men nu tillbaka till Leonas rum. Jag är SÅ glad över att övervåningen blev färdigställd så snyggt och så snabbt. Det gav faktiskt energi till att fortsätta. Så nu är det bara lite lister kvar.. en ny fönsterbräda. Sen börjar det roliga!


Förebild!Vi bestämde oss tillslut för en tapet från Majvillan. En rosa ton! Jag bara älskar den! Ni hittar den HÄR om ni är sugna på att köpa en egen eller någon annan av Majvillans fina kollektion! Vi kommer kontinuerligt att uppdatera med produkter från dom! Tapeten vad väldigt lätt att sätta upp på väggen!

Rummet har haft många namn under resans gång, jag har många gånger känt en hopplöshet och faktiskt tänkt att det är förstört föralltid. Men När jag står i rummet så ser man och känner att det inte alls är samma rum vi klev in i den dagen vi köpte huset! Jag får ångest av och tänka tillbaka på den tiden , tur den är förbi. Bara lite störande att det fortfarande finns kvar i huset, men snart är det ett minne blott och vi har totalrenoverat allt! Det är fan helt stört! Så vad tycker ni då? Tror ni det blir bra?
Jag tror hon kommer trivas därinne. Dock är jag inte redo att flytta in henne dit ännu, så vi får börja att inreda lite smått. Ska börja kika på spjälsäng också. Just nu sover hon i vagga. Vet ni någon bra spjälsäng? Vilket märke bör man ha?

Nu ska jag ta en promenad till affären och handla kvällsmat, medan Rickard hämtar hem de stora tjejerna från dagis& fritids!
Ikväll blir det stuvade makaroner och korv, enkelt och gott. Hade lite dålig fantasi idag kände jag 🙂

Kramar till er.
/Angelica

11 reaktioner till “Den lilla staden är på plats!

  1. Ni har verkligen en fin ton i alla rum som ni har renoverat. Älskar hur allt ”hänger ihop”
    Tyvärr glömmer många att få till helhetskänslan när de renoverar. Hos er är det jättefint

  2. Jättefint att Lillan får ett eget rum?
    Sängen är nr 1 Stokke är den bästa , tycker jag. Visserligen är dyr men gillar den verkligen!

  3. Vi har haft spjälsängen Gulliver från Ikea till alla våra barn. Fjärde som använder den nu. Den är utmärkt!

  4. Vi har en stokke i vårt sovrum, som går att bygga ut. I minis rum har vi en Sebra, som går att dra ut till en växa säng. Älskar att stokken är på hjul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer