Dessa färger blev det i Lowas rum..

-inlägg i samarbete med Nordsjö ide och design-

God Kväll på er!  Vilken dag vi haft. Jag låg kvar lite längre i sängen imorse och fick komma upp till ett dukat bord.Det är mysigt att sitta i vårt egna hus..

Efter frukosten myste Lowa och Leona i soffan, storasystrarna är verkligen måna om sin lillasyster, dom pysslar och pussar på henne hela dagarna. ♥Men det är ju inte alltid det är mysigt att ha en lillasyster, helt plötsligt kan det bli dags för bajs. Hon gör alltid en speciell ” bajsmin” som alla tre barnen gjort likadant. Idag fångade jag den på bild haha.

Efter det var mysstunden över och jag fick ta över tyckte Lowa 😉

Imorgon kommer snickare och ska färdigställa här hemma. Det ska bli skönt att kunna gå vidare utifrån det. Även om det inte blir som vi tänkt oss, så kommer det bli grymt när allt är klart. Det vet jag!
Men vi har ändå fortsatt vår renovering på övervåningen.. Först ut var barnens rum som ni vet. Jag åkte ner till Nordsjö Ide och Design här i Motala. Jag visste på ett ungefär vad jag ville ha för färger men jag får alltid beslutångest. Därför kändes det tryggt och bra att få proffsig hjälp. Helena är supergullig och vi diskuterade fram färgerna i lugn och ro.


Jag visste att jag ville ha gråa och rosa toner i båda tjejernas rum..
Sedan blandade Magnus till kulörerna jag valt efter mycket om och men 😉


Den här gången valde jag att köpa med mig ordentliga penslar och roller. Vilket jag inte ångrar en sekund. För hjälp vilken skillnad det är. Jag har alltid tidigare blivit galen på att jag målat med penslar som alltid ”fäller” man blir ju tokig verkligen!

Sedan fick jag en liten genomgång hur jag skulle få skarpa kanter.. Tejpen är  till för att maskera och att få skarpa och raka kanter, den är hur lätt som helst att få bort på väggarna också. Att den dessutom är rosa är ett stort plus för mig som älskar rosa 😉

Jag bestämde mig tillslut och kom hem med två olika färgburkar rosa färg och en stor grå.
Tjejerna önskade sig både en rosa fondvägg, men tänkte att de inte kunde ha exakt samma, så det blev två olika nyanser av gammelrosa. Först ut är Lowas rum. En fondvägg rosa och resten grått.

Alltså den är verkligen SÅ himla snygg…

Mot den rosa väggen har vi valt en grå nyans. Jag tänkte föst ta vitt. Men ville ändå göra något lite roligare av det så då valde jag grått. Jag skulle lätt kunna måla allt grått i hela huset, har verkligen fått en liten crush på den färgen. Färgen heter Light grey HoP ( det är house of philia som tagit fram den kulören) Grymt snygg.
Färgen från Nordsjö är superdryg och täcker verkligen bra. Vi har kört ungefär två strykningar av färgen. Det räcker gott och väl.
Imorgon ska jag visa er lite för- och efterbilder på rummet, längtar tills vi snart kan börja inreda det ordentligt. Sen ska vi även påbörja Leias rum!

Förresten, lite uppdatering kring mitt bett av getingen, tusen tack för alla privata meddelande och kommenterar, ni är grymma därute. Det blev ett par timmar på jouren igår, men fick åka hem med order att smörja med hydrokortison, ska även hålla lite koll. Jag blir lite nojig att jag ska få blodförgiftning, jag har läst så mycket otäckt om sånt, ibland undrar jag varför man är så dum som googlar allt. Men jag ska smörja lite nu, och blir det inte bättre fick jag återkomma.
Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon ringer snickaren på dörren kvart över sju så de äldsta barnen sover hos farmor inatt för att slippa gå upp jättetidigt första dagen på sommarlovet!

Sov gott. Kikar in imorgon!

Kramar / Angelica

4 reaktioner till “Dessa färger blev det i Lowas rum..

 1. Vilka fina bilder på döttrarna ❤️ Ska bli kul att få följa er renovering av huset ? Vi köpte ”nytt” hus för 3 år sen och tokrenoverade första året och nu tar vi saker lite då och då. Sist ut var en ny innertrappa då den befintliga var felvänd (hur man nu lyckas med det).
  För övrigt så funderar jag lite över vagnen ni har, yoyo eller vad den nu hette 🙂 till nästa sommar skulle jag vilja ha med en extra till alexander som smidigt kan bäras med under Ludvigs vagn. Idag har vi donkey duo och den tar ju typ upp all plats i bilen så vi fick köpa en takbox till semestern. Men vi går mycket när vi är iväg och Alexander vill gärna åka vagn på kvällen när han är trött. Jag tänker att den även skulle funka till ludvig om man t.ex åker och handlar eller så. Kan den passa oss tror du?
  Många kramar till er och en extra bamsestor kram till Leia ❤️

  1. Vad roligt att du tycker det är roligt att följa renoveringen <3 man är verkligen inte sysslolös i hus 🙂 men det är sån roligt stt se förändringarna 🙂 ja du om någon vet ju som oxå renoverat 🙂

   Haha ja hur kan man göra trappan felvänd? Skönt att byta ut! Vi ska ta oss an projekt måla trappa vit, ??

   Yoyo-vagnen är verkligen jättegrym! Vi har oxå en bugga men använder även yoyo vagnen flitigt då den är så himla smidig. Använder den varje dag på jobbet och sen klickar bara på barnstolen på chassigt om vi ska in i affären! Jag tror definitivt den skulle passa er? Den tar ingen plats i bilen och dessutom finns den i så snygga färger på suffletten! Så jag tror inte du blir missnöjd om ni köper en 🙂

   Kram tillbaka till er och hoppas ni har en fantastisk sommar <3

 2. Hej, gillar verkligen den rosa färgen på rummet men vad heter färgen? Meter själv efter den perfekta rosa färgen ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg