För- och efterbilder, ny underbar filt och vilka är ni? ♥

Klockan ringde tidigt imorse, åh jag var så trött verkligen. Det blev inte många timmars sömn, tänkte lägga mig tidigt idag men så hamnade jag här. Vi bestämde oss iallafall för att ta en kväll ifrån renoveringen. Känns skönt att bara krypa upp i soffan och reflektera över livet. Det känns knappt som att jag och Rickard hunnit prata med varandra vissa dagar.
De stora barnen sover hos farmor inatt också för att slippa gå upp supertidigt. Dom valde själva att de ville sova där, jag längtar ihjäl mig. Dom brukar ju alltid vara hemma så lite ovant.
Vi har ju varit största delen av dagen hemma hos svärmor eftersom vi haft snickarna här idag. Dock åkte vi hem på eftermiddagen och åt kvällsmat. Det blev grillat. Rickard kommer bli den nya grillmästaren här och Micke kommer få sköta fritösen när vi är här och grillar 😉 Ombytta roller! ♥


   
Fortsätter inredningen på altanen också, imorgon har jag tänkt att mäta lite , ska nämligen införskaffa mig lite tyg som jag ska sätta upp i taket . Sakta men säkert tar det sig. Beställde även matbord och stolar igår som jag hoppas kommer under veckan. Är lite sugen på att köpa en ny lounge del också, men tänker att det får vi köpa nytt tills nästa säsong isåfall. Det är inga större fel på det vi har egentligen 😉
Men jag har införskaffat mig nya filtar iaf, de går i grått. Inreder i  vitt och grått där ute också. Kanske att man skulle sätta in någon annan accentfärg senare, men jag tror man behöver bo in sig ett tag först.

Sedan har vi färdigställt Lowas rum idag, nu är det helt klart och redo för att inredas. Ser fram emot att ställa in saker och riktigt boa där inne. Tänker även att vi ska sätta igång och målas Leias rum under morgondagen. 🙂
Som utlovat så kommer här lite för- och efterbilder.

Vi har totalrenoverat rummet. Golvet fick vi hjälp av Micke, som gick in och la det medans vi hade fullt upp. ♥ 

Eftersom alla fönster i huset är från när det byggdes 1978 så ser ni att de är sådär bruna och snygga, som jag är helt allergisk mot ;P Dock är fönstren i jättebra skick så dumt att byta ut dom, så istället har vi valt att måla om dom vita!


Taket och taklisterna målas också vita 🙂

Voila, efterbilder! Vad tycks? ♥

Bilderna är tagna innan alla lister kom på plats 😉

Visst blev det stor skillnad?
Vi är SÅ nöjda verkligen. Färgerna blev exakt som jag tänkt mig, och jag är väldigt kräsen när det kommer till rosa kulörer, jag hade en bild i huvudet exakt hur jag ville ha det, så härligt när det blir exakt som man vill. Leia kommer också ha en rosa fondvägg, men jag tror den kommer bli något mörkare när den kommer upp på väggen!

Nu ska jag krypa ner i sängen , klockan ringer tidigt.

Det är så roligt att ni är så många som kikar in här i bloggen varje dag! Jag blir dock lite nyfikna på vilka ni är, ni får gärna lämna ett litet avtryck och berätta lite om er själva! ♥ Ser fram emot att läsa era kommentarer.

Puss & Kram / Angelica

 

19 reaktioner till “För- och efterbilder, ny underbar filt och vilka är ni? ♥

 1. Hej
  Följer främst för att vi hade bf nästan samtidigt… 15/ 5 hade vi men han kom 24/5❤️
  Kul med renoveringar oxå?
  Sandra, 37 år ,gift , ursprungligen från landet utanför motala men flyttade i tonåren till Norrköping !
  Kul att läsa din blogg iaf och jättefina bilder ❤️

 2. Blir jättefint! Ni är superduktiga och så snabba! Så snyggt på altanen, det är ju så fint med grått. Tips, om du inte vill krångla med tyg i metervara i raket sp finns det färdiga solsegek att sätta upp. Jag köpte ett på Ikea för ett par år sedan! ??

 3. Nu gör så fint där borta nu är saknade här hos mej jag säga☺hoppas det blir med allt i hela huset nu. Själv har jag åkt på ❤problem blir en tur in till US imorgonbitti så får vi se vad som sker. Här rädda om er alla nu. Massor av Lycka till kramar från grannen bredvid

  1. Åh vi saknar dig också! Tråkigt att du inte mår bra 🙁 hoppas du snart mår bättre! <3 och när du gör det är du välkommen hit och kika hur vi har det 🙂 kramar, ta hand om dig!

 4. Miranda heter jag är 26år och är mamma till Elias 3år och Hampus som föddes 19/4. Bor i Skellefteå ?
  Vet inte hur jag hittat hit men då vi var gravida samtidigt och jag gillar inredning, drömmer om hus och tycker du har en trevlig blogg har jag blivit kvar! ?

  1. Hej miranda!
   Vad roligt stt höra att du gillar bloggen ? Är det något du saknar som du önskar stt jag skriver om ?
   Kramar?

 5. Hej! Så fint det blev. ? Jennie heter jag, 30 år och mamma till 2 flickor. Bor på västkusten.
  Har handlat några gånger från the fashionroom och måste sägs att det är så bra service, och snabbt får man grejerna också. Kommer absolut fortsätta handla hos er, på grund av så otroligt bra och personlig service samt bra grejer. ?? lycka till med bebis, hus och allt. ?

  1. Hej Jennie! Vad roligt att höra 🙂 du är så välkommen tillbaka 😀

   Tusen tack för att du kikar in här hos oss ? Kram

 6. Sara heter jag. Fyller 25 i slutet av året. Flyttade till hus i påskas som jag bara längtar till vi sätter vår egen prägel på. Kom in på din instagram när jag väntade vår son som föddes 15/5 ?

  Nu till min fråga; hur lätt/svårt var det att måla de bruna fönstrena vita? Vi har också ett sjuttiotals-hus och funderar på om vi vågar oss på att måla om de. Har hört att det kan lysa igenom efteråt. Berätta gärna hur ni gjorde! ?

  Hälsningar Sara

  1. Hej Sara. Välkommen hit! kul att du följer oss både här och på instagram=)

   Det var faktiskt väldigt lätt att måla fönstren, vi har också hört att det kan lysa igenom efteråt och vi såg till att läsa på en hel del om det innan. Min sambo hittade då en färg som heter Beckers Panelgrund, den har både kvist, spärr grund och täck i sig. Alltså allt i ett. Vilket är supersmidigt då du endast behöver köra denna färg istället för alla olika sorter var för sig. Supersmidigt. Den är dock en matt färg så om du önskar att det ska vara glansigt så kan du köra en strykning med en blank färg efteråt.
   Den har täckt jättebra och vi kommer fortsätta använda denna färg i resten av husen också, då tyvärr alla fönster är bruna ! =P

   Hoppas du fick svar på din fråga. =)

   Kram/ Angelica

 7. Så duktiga ni är och funt blir det! Vilken skillnad! Gillar verkligen kulören på fondväggen. Och fönstret gör sig mycket bättre i vitt. Såg att ni använt panelgrund. Den använder jag också väldigt mycket få jag tycker att den är så bra!
  Lite om mig då.
  Heter Frida och är 31 år. Har 3 barn, 8, 5 och 21 månader. Driver måleriföretag och gårdsbutik där jag bland annat säljer heminredning och mathantverk. Bor på en ö i Stockholms skärgård (Muskö) sen 12 år tillbaka. Bodde tidigare i en förort till Sthlm. Hittade hit via Instagram där jag först började följa dig. Gillar dig och din blogg och din insta!

  1. Jag är helt förälskad i den färgen, så smidigt när den har allt i ett. Förstår att du använder den när du målar. Vad roligt driva ett eget måleriföretag och gårdsbutiks det går ju lite hand i hand. Och låter underbart att bo på en ö i stockholms skärgård, har aldrig besökt skärgården där. Men skulle vilja ta med familjen dit 🙂

   Kul att du följer oss! Kram fina du! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg