För- och efterbilder, ny underbar filt och vilka är ni? ♥

Klockan ringde tidigt imorse, åh jag var så trött verkligen. Det blev inte många timmars sömn, tänkte lägga mig tidigt idag men så hamnade jag här. Vi bestämde oss iallafall för att ta en kväll ifrån renoveringen. Känns skönt att bara krypa upp i soffan och reflektera över livet. Det känns knappt som att jag och Rickard hunnit prata med varandra vissa dagar.
De stora barnen sover hos farmor inatt också för att slippa gå upp supertidigt. Dom valde själva att de ville sova där, jag längtar ihjäl mig. Dom brukar ju alltid vara hemma så lite ovant.
Vi har ju varit största delen av dagen hemma hos svärmor eftersom vi haft snickarna här idag. Dock åkte vi hem på eftermiddagen och åt kvällsmat. Det blev grillat. Rickard kommer bli den nya grillmästaren här och Micke kommer få sköta fritösen när vi är här och grillar 😉 Ombytta roller! ♥


   
Fortsätter inredningen på altanen också, imorgon har jag tänkt att mäta lite , ska nämligen införskaffa mig lite tyg som jag ska sätta upp i taket . Sakta men säkert tar det sig. Beställde även matbord och stolar igår som jag hoppas kommer under veckan. Är lite sugen på att köpa en ny lounge del också, men tänker att det får vi köpa nytt tills nästa säsong isåfall. Det är inga större fel på det vi har egentligen 😉
Men jag har införskaffat mig nya filtar iaf, de går i grått. Inreder i  vitt och grått där ute också. Kanske att man skulle sätta in någon annan accentfärg senare, men jag tror man behöver bo in sig ett tag först.

Sedan har vi färdigställt Lowas rum idag, nu är det helt klart och redo för att inredas. Ser fram emot att ställa in saker och riktigt boa där inne. Tänker även att vi ska sätta igång och målas Leias rum under morgondagen. 🙂
Som utlovat så kommer här lite för- och efterbilder.

Vi har totalrenoverat rummet. Golvet fick vi hjälp av Micke, som gick in och la det medans vi hade fullt upp. ♥ 

Eftersom alla fönster i huset är från när det byggdes 1978 så ser ni att de är sådär bruna och snygga, som jag är helt allergisk mot ;P Dock är fönstren i jättebra skick så dumt att byta ut dom, så istället har vi valt att måla om dom vita!


Taket och taklisterna målas också vita 🙂

Voila, efterbilder! Vad tycks? ♥

Bilderna är tagna innan alla lister kom på plats 😉

Visst blev det stor skillnad?
Vi är SÅ nöjda verkligen. Färgerna blev exakt som jag tänkt mig, och jag är väldigt kräsen när det kommer till rosa kulörer, jag hade en bild i huvudet exakt hur jag ville ha det, så härligt när det blir exakt som man vill. Leia kommer också ha en rosa fondvägg, men jag tror den kommer bli något mörkare när den kommer upp på väggen!

Nu ska jag krypa ner i sängen , klockan ringer tidigt.

Det är så roligt att ni är så många som kikar in här i bloggen varje dag! Jag blir dock lite nyfikna på vilka ni är, ni får gärna lämna ett litet avtryck och berätta lite om er själva! ♥ Ser fram emot att läsa era kommentarer.

Puss & Kram / Angelica

 

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer