Det där lilla extra i vardagen..

God kväll alla fina. Har precis krupit upp i soffan och tänt lite ljus. Det jag älskar mest med hösten/vinter. Hur mysigt man kan ha det inomhus.. Man får ett lugn inombords på något vis.
Min kropp fortsätter att bråka med mig. Börjar fundera på om min smärta blir värre nu när det är kallt ute?
Eftersom vi till hundra inte vet vad det är för fel på min skuldra så känns det som man själv försöker hitta ett mönster på sin värk. Det blir mycket gnäll nu, sorry. Ska försöka vända allt till det positiva, det kunde ju varit värre och det finns många som har det värre än mig också, men man är trots allt sig själv närmast.

Härom eftermiddagen var jag och barnen och handlade på maxi. Leia gick förbi en blombukett som hon tyckte om. ” Kan vi inte köpa den här idag till pappa på farsdag? ” Nu är ju farsdag på söndag men vi köpte blommorna ändå. Jag tyckte hon skulle få köpa dessa till sin pappa, så vi passade på att skämma bort honom lite extra nu innan farsdag ♥ Men självklart ska vi överraska  honom på söndag också 🙂
_14A0531 _14A0533 _14A0535 _14A0536
Har ni sett den här snygga postern som passar perfekt att ge till alla fina pappor? Dessa och mycket mer fint finner ni HÄR ♥

Helgen kommer bjuda på lite fler överraskningar för Rickard, jag fick ett litet roligt meddelande häromdagen så jag tror att han kommer bli glad 🙂 Jag visar er på lördag, ifall han läser  😉

Nu tänker jag surfa runt och bli lite inspirerad av inredning och annat kul. Jag är så sugen på att förnya mig lite i vårt hem. Soffan står högt upp på listan, även om vi inte köpte denna för jättelängesen.. jag Älskar grått och vill fortfarande ha en grå soffa. Men skulle nog vilja ha en som är lite skönare. Sen ska jag nog uppdatera hemmet med lite nya lampor. Jag blev lite inspirerad av Madde när hon visade Vita EOS appen, så nu har jag laddat ner den och springer runt i varenda rum och testar.. Vilken smart app, fler sånna!

Kramar / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg