Glöm aldrig varför ni valde att just leva med varandra.

God morgon alla fina. Hoppas ni har kickat igång veckan ordentligt. Jag känner mig väldigt hängig och har väl gjort det sen i fredags egentligen, snorig och man känner i kroppen att man inte mår riktigt hundra. Jag hoppas jag mår bättre snart för i helgen ska jag träffa ett härligt par som ska stå framför min kamera. 🙂

Något som ligger mig varmt om hjärtat är att förmedla kärlek. Kärleken mellan två personer som är stark.
I vardagens alla måsten så kan man lätt glömma bort varandra. Så mitt mål när jag har ett kärlekspar framför mig är att jag vill att de ska känna sig avslappnade, de ska njuta av varandras närhet och beröring. ♥

Emma och John gifte sig i somras och ni har tidigare sett ett urval av deras bröllopsbilder HÄR.
Men innan deras dag så träffades vi så de fick känna på hur det var att stå framför kameran.
Vi tog en plats bland den vackra säden som fanns då. Njut och inspireras av deras härliga kärlek!

MG_3040 MG_3042 MG_3063 MG_3070 MG_3073 MG_3079 MG_3086 MG_3124 MG_3131 MG_30451

Vi hörs lite senare ! ♥

Kram/ Angelica

En reaktion till “Glöm aldrig varför ni valde att just leva med varandra.

  1. Vilka fina bilder du tar! Är väldigt imponerad av dina bilder. Kolla gärna in min blogg, är hobbyfotograf 🙂
    Ha en bra dag och krya på dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg