Det finaste hon sett i hela hennes liv.

-inlägget innehåller annonslänkar-

God kväll. Har precis krypt ner i sängen , alla barnen sover och vi har kikat på ett avsnitt av vår tid är nu. Ser så mycket fram emot en ledig helg, vi har inga planer och kommer ta dagarna som de kommer, det enda jag skulle vilja hinna med är att få till en ny syskonbild, samt en familjebild. Men det är lättare sagt än gjort, alla här hemma har väldigt starka och egna viljor, så inte säkert att jag får med alla på det 😉 Men vi får se! ♥
Jag skulle också behöva åka till synsam och hämta ut mina glasögon som gick sönder för ett tag sen och de nya bågarna har kommit. Saknar de bågarna så borde verkligen hämta ut dom.

Idag firade vi in att det var fredag och helg med lite fredagsfika efter att jag hämtat barnen på skolan. Vi smakade på semlor, något jag faktiskt tycker är supergott, äter ni semlor? Det finns ju nu förtiden en uppsjö av massor av olika smaker på semlor, min favorit är dock originalet, vilken är er favoritsemla?


Vi har också hunnit med att fylla på däcken i bilen, det visade på displayen att det var dåligt lufttryck, så jag åkte till macken och fyllde på. Så smidigt när man kan ställa in på mätaren hur mycket luft man vill ha i däcken och så slår det av när det är tillräckligt!
Men när jag sedan startade bilen så stämde inte siffrorna på displayen, enligt bilen så var det väldigt mycket för mycket luft i . Jag som inte kan något ringde då till min pappa ( han har jobbat med detta förr så han har koll på bildäck) men det var ingen fara, jag tror iofs att bilen visar fel och jag litar på mätaren som fyllde däcken, men ville ändå dubbelkolla 😉

Tidigare under dagen när de stora tjejerna var i skolan så passade jag och Leona på att plocka upp det jag beställt från jotex för ett tag sen, har köpt lite nya filtar , kuddöverdrag och även en lampa som jag ska sätta upp på väggen vid soffan, dock vet jag inte riktigt hur jag vill ha det ännu, så därför har det blivit stående ett tag, men kanske ska försöka ge mig på det imorgon också , tror det kan bli bra.

Filtarna heter gosig, och är väldigt gosiga, bra pris är det också på dom och finns i olika färger, vill ni också kika in så hittar ni dessa HÄR

Här ser ni en liten skymt av vägglampan, lite svårt att visa den innan den sitter på väggen, men skulle ni vilja ha en liknande så kan ni kika och läsa mer om den HÄR ♥

Ser ni min lilla söta hjälpreda i bakgrunden, och fixade och hjälpte till att dekorera soffan, ni kan se hennes fina resultat på nästa bild, vad tycks?
Hon tyckte minsann att det var det finaste hon har sett i hela hennes liv. Hon är så himla pratig vår lilla tjej, nog kan hon ge skavsår i öronen, men hon är så otroligt rolig att prata med, man brister alltid ut i gapskratt, för hon är så lillgammal. Hon ville gärna att jag skulle fota hur hon inrett, och de kunde jag inte motstå.

Ett av hennes favorit gosedjur fick ta plats i soffan. Hon var stolt som en tupp.
Och det var mysigt att göra detta tillsammans med henne medans lillasyster sov i vagnen. ♥
Nu ska jag sova på saken och försöka fundera på hur jag ska ändra om gällande vägglampan på väggen och spegel och tavlor. Får jag till det så får ni se resultatet tänker jag.

Sov gott, kikar in imorgon igen! Känns som jag har så himla mycket jag vill skriva, men tänker att jag skriver fler inlägg istället för att göra ett stort och långt inlägg. Hoppas ni gillar det.

Stor kram, sov gott! ♥
Kram/ A

2 reaktioner till “Det finaste hon sett i hela hennes liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer