God morgon från oss!


God morgon på er, Lucie tar precis sin morgonvil i vagnen, de blir väl så när man vaknar 05.40. Jag förstår inte varför hon skulle upp då, hon har sina dagar hon vaknar sådär extremt tidigt, men vi är ändå förskonade och man ska väl egentligen inte klaga, det kunde varit värre, Men inatt har vi dessutom varit fyra som sovit i vår säng, både Leona och Lucie kom in inatt, och då sover jag med rumpan utanför sängen så att säga 🙂 Tänk att de där små liven kan ta så himla mycket plats ändå. Men även om det är trångt älskar jag att snosa på deras doft. ♥

Vi har haft en ganska lugn helg, inga större utsvävningar, vi har åkt pulka i dagarna två, så barnen har varit nöjda! vi har hittat en liten backe precis vid oss, egentligen är det en liten stig vid en kulle, men det har varit precis lagom, jag har inte känt mig bekväm att va vid någon backe det är massor fler folk 🙂 Så det blev precis perfekt att åka här borta, Leona vågade åka själv, och ropade glatt ” tusen hål i nacken” när hon åkte ner. Missade dock att ta med kameran bort så har inga bilder därifrån tyvärr..


Störst och minst på en och samma bild, den där lilla är riktigt busig, tungan rätt i munnen för det mesta och bus i blicken! ♥

Nu är de bäst att ta tag i dagen, och röja av lite, passa på att ta disken när den lilla hjälpredan sover !

Kikar in lite senare eller imorgon!

Hoppas ni får en fin start på veckan! ♥

Kram

2 reaktioner till “God morgon från oss!

    1. Visst är den fin:). vi trivs med den.
      Yes det är en åkpåse i också 🙂 den är samma märke som vagnen ! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer