Det kom tillbaka igen, och dagens mage!

Hej Söndag mellan snytningarna. Jag kikar in lite snabbt och säger hej.
Jag har gått och blivit förkyld igen från den ena dagen till den andra. Alltså jag var så glad när jag började må bättre efter att varit förkyld i tre veckor, men sen kom det tillbaka, hosta och snuvig näsa. Hostan är verkligen värst, det är ju så jobbigt att hosta, blir helt slut av det.. Vad är oddsen att det var tvunget att komma tillbaka? Tycker faktiskt lite synd om mig själv. Det räcker liksom med att vara höggravid, ha svullna fötter och min foglossning. Behöver jag nämna att jag verkligen räknar ner nu . Sover som en kratta dessutom. Idag står det 23 dagar kvar i appen. Snälla låt det inte vara fler. Samtidigt som det känns lite, så känner jag mig så redo nu. På onsdag går vi in i v38 ( 37+0) och enligt appen och 1177 så räknas bebis som fullgången då, jag har alltid trott att det är 38+0 som fullgånget, så helt plötligt är det bara några dagar kvar tills hon är färdigbakad. Lilla snuttan.♥ Kom ut så vi får mysa med dig utanför magen. Upplever att hon ligger och trycker neråt, alla som varit gravida vet känslan, obehaget när det trycker och borras neråt.

Dagens mage ♥

Jag har förberett och tvättat upp lakan och påslakanset och sedan bäddat i vagnen,Känns så mysigt att hon snart kommer att ligga där.
Tänker också att vi ska sätta ihop våran yoyo-vagn i dagarna också, så att den också är redo att ta med till BB. Det var så himla smidigt förra gången, så de kändes som en självklarhet att ha med den även denna gång. ♥ Frågan är bara hur Leona kommer reagera när vi bygger om hennes sittvagn till liggvagn:)
Dock använder hon sittvagnen väldigt sällan, och jag tänker att vi kanske ska införskaffa oss en ståbräda vid de tillfällen hon kanske blir extra trött i sina ben.

Igår tog Rickard med barnen och klippte håret på två av tre barn, Leia ville inte klippa sig, men för ett tag sen la vi i en toning i hennes hår, som ännu inte släppt, det sitter som berget, så hon fick göra någon specialtvätt av håret för att försöka få bort toningen, och hon var så nöjd är hon kom hem, såg mindre nöjd ut på bild haha.


Mina sötnosar. ♥

På tisdag är det dags för barnmorskebesök igen, känns skönt att bocka av och att man är ett steg närmare, på onsdag har jag en tid för akupunktur för min foglossning, hoppas få ut bra effekt av det.
Har också påbörjat inlägget med BB-väskan, vad jag valt att packa i oss , då det var fler som ville se och läsa. Så jag tänker att jag ska försöka få det live inom kort också.
Nu ska vi snart käka kvällsmat här hemma, kycklinggryta blev det idag.

Hoppas ni haft en bra helg vackra ni.♥
Puss & Kram/ Angelica

En reaktion till “Det kom tillbaka igen, och dagens mage!

  1. Hej! Här är det oxå förkylt ? Jag vart det i fre. Sonen på 8 låg hela förra veckan, i 40-41 graders feber i 5 dagar! Fy så tufft det va! Krupp fick han oxå så det blev ett besök på akuten förra helgen. Två dagar innan hade jag varit in me dottern på 9 år som hade det riktigt kämpigt med sin astma o fick oxå krupp på det ? Tyckte sååå synd om dom! Läkarna tror att sonen åkte på influensan…. Han har inte haft feber sen ons kväll. Men kan fortfarande somna på em en stund. O aptiten är inte helt tillbaka. Min lilla kille ❤ Som inte är så liten längre ?
    Allt kom min första vecka tillbaka på jobbet efter heltidsjukskrivning i flera år. Så det vart en tuff start. Man sover ju knappt nåt när ens barn är så sjuka. Han låg bredvid mig o en natt han uppe i 40.9 grader ? Då bad han själv om en kall dusch! Sen vart det febernedsättande o fönstret öppet hela natten. Då sjönk febern tilö ca 40 grader… Hoppas en annan slipper bli så dåligt!!
    Förresten, hur gick det med sjukskrivningen o så??
    Båda mina kom o v.37+3, o va lagom stora ? Hoppas du kryar på dig snabbt!! ? Är sååå jobbigt o va sjuk när man är hög gravid o så alla krämpor på det ? Kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer