En tripp till Linköping och status just nu.

Hej på er. Inser att det gått en hel vecka sen jag uppdaterade. Tänkt att jag ska göra flera inlägg, men oftast är jag alldeles för trött och somnar istället.

Igår hade Rickard en ledig dag mitt i veckan, han låg tydligen på plustimmar från föregående månader, så det var mysigt, även om jag också kan bli galen på hans rastlösa jag. Men efter att han haft utvecklingssamtal med båda de stora barnen på skolan så åkte vi in mot Linköping och hälsade på min syster Alice, hon och hennes kille har nu flyttat från huvudstaden och bor numera nära oss. Vi har inte sett lägenheten så det var mysigt att åka dit och se hur de hade det. Rickard passade på att hjälpa Hampus att sätta upp Tv på väggen i deras vardagsrum.

De bor i en nyproducerad lägenhet, så allt var i toppskick, superfint verkligen.

Jag blev avundsjuk på deras stora badrum och hur fräscht det var. Det är ju något vi skulle behöva göra här hemma, blåsa ut både badrummen och renovera. Men det är ju en ganska stor kostnad tyvärr, de det behöver vi planera. Men det vore en dröm att renovera iaf ett av badrummen under 2020=)


Något annat jag blev avundsjuk på var det grymma ljusinsläppet de hade, lyx alltså.

Det bjöds på marängsviss till barnens förtjusning! ♥
Lowa och Leona tyckte det var roligt att kika in i Alice Garderob och se vad det fanns för roligt där=)

Sötnosar! ♥


Jag ansträngde mig antagligen lite för mycket igår för mina ben svullnade upp hos Alice igår, det började göra ont och jag såg hur jag blev svullen. Jag är inte så stark i mitt psyke längre, så jag grät en skvätt, la mig i soffan med benen i högläge och kunde knappt vända mig själv pga värken i min ljumske. Man känner sig så himla liten bland. Vet att det är i slutet nu, men det är svårt ibland att tänka positivt. Då behöver man nog gråta en skvätt för att sen komma tillbaka.
Men jag känner mig klar. Krämporna tar kol på mig typ. Har iallafall beställt hem stödstrumpor som kommer idag, det borde hjälpa lite mot mina stackars ben och fötter. ♥
Hade tänkt svänga förbi jobbet idag och mysa lite med mina kollegor, men jag fick lyssna på min kropp och hoppa över det, det hade aldrig gått idag tyvärr. ♥

Lite senare ska jag visa upp våran nya skötväska, det har jag inte visat upp här, så himla nöjd med den, och sånt är lite roligt att få visa upp. Vet att ni är många som gillar att se.
Sen har jag fått massor frågor via instagram om jag inte kan göra ett eget inlägg om vad jag packat ner i BB-väskan, så det tänkte jag också visa upp i ett eget inlägg, så roligt när ni kommer med inputs vad ni vill se! ♥

Stor kram! / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg