Det var inte så vi hade planerat och materiell lycka..

-Annons i samarbete med thefashionroom.se och egrillen.se-

Godkväll. Förlåt för att det är så glest mellan uppdateringarna här. Ingenting har blivit som vi har tänkt oss. Jag har iallafall plockat upp datorn. Men vi har verkligen fått tänka om. Många samtal, många tårar , man har brutit ihop och kommit igen. Idag känner jag mig svag. Det var inte alls detta vi planerat.
Jag vet att det blir en cliffhanger, men jag kan inte riktigt berätta ännu. Jag känner att allt måste lösa sig först innan jag kan berätta för er. Men det ser verkligen bättre ut och det kommer lösa sig, men det är tufft. En sak i taget. Ni kommer förstå när jag visar er. ♥
Ännu en gång är jag tacksam för ALLA fina människor som finns för oss nu och som stöttar och hjälper oss i detta. NI vet vilka ni är, ordet tack räcker inte. Men jag hoppas ni förstår hur tacksamma vi är.

Mitt i all kaos så fick vi hem leveransen av vår nya grill, lite materiell lycka och vi får försöka fixa så gott vi kan utomhus sålänge.. Vi har börjat måla den röda plåten på insidan av altanen vit. Vilken skillnad det gör alltså. Jag älskar vitt och kommer måla om mycket i huset inomhus vitt 🙂


Visst blir det skillnad?

Grillen har vi monterat ihop men vi har ännu inte testat den ännu. Men hoppas på premiärgrill inom kort =) Denna gång köpte vi en gasolgrill, det känns spännande att testa det.

Grillen beställde vi från egrillen.se , snabb och smidig leverans ända till dörren! 🙂

Även barnen fick uppleva lite materiell lycka, vi har lovat dom ett marknadsstånd i gemensam födelsedags present. Vi bestämde att vi skulle montera ihop den när vi flyttade till huset.

 
Visst är det fint? Jag älskar det. Märket är Kids Concept och ni hittar den HÄR . Våra barn älskar den och lekte glatt med den i trädgården. ♥

Imorgon har vi haft tillgång till huset i en vecka, veckan har verkligen gått fort men vi har inte direkt kommit framåt, vi är långt ifrån uppackade.. Men vi får försöka ta en sak i taget.
Nu ska jag fortsätta måla på vår altan. Sen ska jag leta efter några fina matsalsmöbler att ha därute. Har ni tips på vart jag kan hitta några fina?

Tack för att ni kikar in här och har tålamod, NI är bäst! ♥

Puss och kram! / Angelica

9 reaktioner till “Det var inte så vi hade planerat och materiell lycka..

 1. Usch, det är verkligen inte roligt när saker och ting inte alls blir som man tänkt sig.
  ( Jag vet hur jag själv kände mig tidigare i våras när vår tillvaro plötsligt ställdes på ända !! )
  Men en sak har jag lärt mig av eländet, och det är att ALLT löser sig tids nog.
  KRAMAR

  1. Ja det är ju verkligen så jobbigt 🙁 men visst är det så, jag vet ju att man kommer ut efter stormen att allt löser sig tids nog som sagt.

   Hur går det för er med ert husbygge? <3

   Kramar

 2. Tråkigt att det är något som hänt, man undrar ju genast vad, samt så fin liten kiosk och så mycket gott ni ska få i den grillen

  1. Ja det är inget roligt alla 🙁 men det börjar ordna upp sig och förhoppningsvis kan jag visa er nästa vecka <3

   Kiosken är så populär 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg