Det blir aldrig som man tänkt sig..

Har tänkt uppdatera er så många gånger, men vi har haft fullt upp. Vi är på plats i huset, andra natten idag. Summering av de senaste dagarna… det blir ALDRIG som man tänkt sig. Jag är SÅ tacksam för alla fina människor omkring oss just nu. Ni vet alla vilka ni är, ingen nämnd ingen glömd. ♥

När jag kan berätta mer ingående så kommer jag, då jag absolut vill dela med mig av er såfort jag bara kan.

Tänk på oss och håll en tumme. ♥

Ska sova ett par timmar, en lång dag imorgon, många samtal ska ringas , vi ska jobba och packa, nycklarna till lägenheten ska lämnas. Vemodigt..

Jag kikar in imorgon igen.

Var rädda om er!

Puss och kram

10 reaktioner till “Det blir aldrig som man tänkt sig..

  1. Men oh hoppas ingen av er ä sjuka…
    Håller tummar o tår att allt ordnar sig …
    Kram❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg