Detektiver, tomtkö och roliga pennor!

Barnen springer runt och leker detektiver, Rickard hittade sin gamla kikare i garaget! Vi passar på att städa. Vi har inga planer idag vilket känns skönt, jag är sugen på att åka en sväng till Linköping, men jag tror inte resten av familjen är så sugen på det, så det får vi planera in någon annan dag!  😉

Igår på kvällen var vi bortbjudna till vänner. Vi har försökt att få till en dejt i flera månader, men varje gång vi ska ses så har någon blivit sjuk, antigen hos oss eller hos dom. Men igår fick vi till det. Vi åkte pulka, grillade hamburgare och myste. Barnen lekte och vi föräldrar drömde oss bort till varmare länder. Vi fick se mycket bilder från deras resor, de är riktigt beresta om man jämför med oss som åker som längst till Göteborg, haha. Wow vilka länder det finns ändå.
De bor även i ett nybyggt hus som de själva byggde för ca fem år sedan. Eftersom vi inte varit där tidigare så blev det en rejäl husesyn. Jag önskar jag kunde visa er, men tyvärr glömde jag kameran hemma så det blev inga kort. Men man märker verkligen skillnaden mellan nybyggda hus och hus från 70-talet som vårt är. De nya husen är så mycket bättre planerade!
Vi är nu sugna på att sätta upp oss i tomtkö, har läst på lite och det kommer släppas nya tomtköer i det område vi vill bo i ( med tanke på skola osv) Om två år. Så jag tänker att vi iallafall ska sätta upp oss i tomtkö. Det var faktiskt inte så himla dyrt heller. Jag inser att våran dröm är att bygga nytt. Ett eget som vi planerat och får som vi vill. Jag strävar fortfarande av den där lyckorus känslan man bör ha när man köper hus. Så känner jag nu iallafall, det kanske kan ändras jag vet inte. Planen är att vi ska fixa till det sista här i huset, och sen ta ut en mäklare för värdering.  Jag vet precis vem jag ska kontakta. Eftersom jag har jobbat som fotograf tidigare åt mäklare så har jag en del kontakter, vissa mäklare är bättre än andra. Och vi vill kontakta någon som man vet är seriös och genuin.
Nu som ni förstår så kommer inte detta ske inom en vecka, men detta är vad som känns vara våran plan inom de närmaste åren. Och just nu känns det rätt i hjärtat. ♥

Vi har verkligen pysslat mycket den här veckan  , och barnen fick nya favoritpennor häromdagen. Pennor som man kan rita med på allt möjligt. Man kan rita på papper,keramik, glas, plast, trä osv. Vill man att det ska vara kvar permanent på tex glas så kan man låta det härda i ugnen!Jag är verkligen inte duktig på att rita, men detta var så roligt verkligen. Så jag dekorerade lite till barnen ♥
Roligt för hela familjen verkligen. =)

Nu ska jag försöka fundera ut någon bra lunch och sedan ska vi visst gå ut på promenad, ska hämta ut mina nya glasögon hos optikern bland annat, hoppas att de blir så bra att jag kan börja använda dom!

Hoppas ni får en härlig lördag, vad hittar ni på?

Kram/Angelica

5 reaktioner till “Detektiver, tomtkö och roliga pennor!

 1. Jag skulle också bygga om jag var i er ålder, så jag tycker ni tänker helt rätt! ?? Ert hus måste dessutom ha ökat rejält i värde så fint som ni gjort det!
  Kram kram från mig som haft en lat lördag på stan och tillsammans med några av barnbarnen

  1. Åh tack för input! Jag tror det kan bli bra, en bra omstart på något vis!
   Ja det borde ha stigit med tanke på all renovering vi gjort, så det ska bli intressant och se vad mäklaren värderar det till 🙂

   Kram tillbaka och det låter som en perfekt lördag i mina öron, hoppas den fortsätter lika bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer